anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Smart Plus 20 redus 50% exclusiv online (7-30 septembrie 2022)

Anonim
Neaplicabil

https://www.orange.ro/5g-nelimitat/
Oferta din nou pentru cei interesati care au pierdut startul. 😄

11 Răspunsuri 11

delfinas
#StarMember
Interesantă ofertă, mulțumim pentru informație!!!

FLo1
#StarMember
Deși cu caracter orientativ pentru membrii comunității și cu caracter de DUȘ RECE pentru Orange, lansez întrebarea: Dragă Orange, crezi că poți mai mult de atât? (vezi atach). Ca să mă înțelegi de ce prefer un prepay în locul abonamentului tău. BTW: Stai liniștit, că nu am nevoie de nici una din variante, dar extremele sunt fooooaaarrrteee îndepărtate: Ce oferi cu ce se oferă. Te voi analiza în continuare. LE: E oficial, dar nu chiar la.... liber.

Anonim
Neaplicabil
Eu la Vodafone am oferte chiar mai bune si decat alea. Nu zic ce, ca se lasa cu lesin. 😄

FLo1
#StarMember
@simple_dreams: era pentru ”new entry”, nu pentru ”oldies but goldies”. Oricum, la Vodafone vechimea e mai apreciată decât la Orange. În plus e vorba de abonamente cu 5G, nu doar resurse fără număr.

Vio73
#StarMember & September Problem Solver
Este ok oferta pentru doritori! Sigur că are și concurența oferte destul de bune, deci fiecare alege ce dorește și i se potrivește.

Suren
Explorator
@FLo1 m-am lecuit cu Vodafone. După mulți ani de orange și Telekom mi-am făcut un an Flex 5G care de fapt nu e un abonament. In fine, la 25 Ron aveam 40.000 MB in 5G. Dar ce sa vezi? Viteza 5G la Vdf e mai mică decât la Orange 4G+, testat in multe zone. Cum e posibil? De fapt Yoxo la 19 Ron îți dă și Mai mult trafic (50 GB) și viteze mai bune. Și în plus contează și alte aspecte, de exemplu serviciul clienți la Vdf e o bătaie de joc. Prefer sa plătesc extra la Orange dar am cele mai bune servicii din piata.

FLo1
#StarMember
@Suren: Fiecare cu experiența proprie. Eu m-am lecuit de ”experiențe împreună”. Cât privește alte experiențe se poate discuta în funcție de zonă și oamenii implicați. Momentan am plăcerea de a ”experimenta” și oricum nu am încredere totală în nici unul din cei 4 sfinți ai serviciilor telecomunicațiilor.

Vio73
#StarMember & September Problem Solver
Din păcate, multă lume crede că la concurență umblă .... Eu am testat cu multă vreme în urmă serviciile concurenței și am văzut ce și cum. Dar le-am testat in paralel. Ce sa zic? Fiecare poate încerca și are posibilitatea să aleagă ce este mai bine pentru el!

FLo1
#StarMember
Ideea era (dacă tot ne abatem de la topic): lapte și miere la toți ”estem”. Promisiuni la toți se găsește. Important să aleagă fiecare ce este mai bun pentru ceea ce are nevoie. Cu ce sacrificiu (efort) financiar?..... asta e altă poveste.

altair_xms
Începător

Din păcate oferta nu este disponibila decât dacă esti in afara perioadei contractuale...păcat unii ar fi optat pentru

Andrei416
Junior entuziast

Anul trecut, 2021, vodafone a avut oferta abo de BFriday de 22e redus la 11e, cu conditia sa achiti toata suma pe 24 de luni in avans. Orange da acum o super oferta la 10e, abo de 20e. Din propria experienta in orasele din centrul tarii, consider ca orange e putin peste vodafone la raport pret / calitate, dar ambii sunt muult peste digi si telekom. 4G de la digi = viteze 3G de la orange.