anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Schimbare regulament Pinata Party Campania II

negru
Junior
Deja jocul acesta devine o bătaie de joc imensă! Nu este posibil să schimbați regulamentul cu fix o zi înainte de următoarele premii. Acum vă spun și cu ce rămân eu, după ce săptămâna trecută am pățit ce vedeți în înregistrarea de mai jos, m-am resemnat și am zis că mai încerc săptămâna aceasta. Surpriză mare, sunt necesare mult mai multe puncte pentru a câștiga iar cei care au un singur număr pe abonament câștigă puncte greu. Așa ca iată-mă pe mine, clientul fraier care stă să adune puncte și nu poate face nimic cu ele. Motiv de frustrare? Eu zic ca da. Aștept și o explicație pentru erorile de săptămâna trecută când am pierdut timpul de la fără un sfert în aplicație să primesc, de fapt, erori peste erori, în condițiile în care premiile apăreau pe stoc.
85 Răspunsuri 85

negru
Junior
Culmea e ca am reușit și eu să revendic cantarul smart. Să vedem acum dacă îl primesc. Săptămâna trecută nu ar fi putut merge totul atât de ok când îmi doream căștile alea...acum când mai strânsesem puncte pentru PS am reușit sa îmi iau un premiu pe care nu pot să zic neapărat că mi-l doream cu ardoare. Mai bine păstram punctele și mai așteptam pana Săptămâna viitoare

Dan2607
Junior
Premiile cu livrare se epuizează în 2 secunde. Am dat refresh astăzi toată dimineața, până la ora actuală. Cum au fost afișate, s-au și dat. Stoc epuizat. Probabil și le împart angajații între ei. Bravo Orange! Să vă fie rușine!

Cristina20
Junior entuziast
Premile de saptamana asta cu punctele vechi vad ca nu sau actualizat inseamna ca se mai poate lua nu ? Cu punctele vechi ? Daca nu au facut actualizarea la toate

Adelq
Junior
Probabil ca erau dar numai 1540 de puncte am avut și cred ca nu îmi apăreau dacă nu am avut destule puncte. Așteptând codul am întrat în aplicatie și rămăsese la premiu pagina și îmi apărea ca nu am suficiente puncte pt revendicare și am văzut ca îmi scazusera punctele și dupăia am și primit codul pe e-mail. Deci difuzoare clar mai erau dar nu știu pt cât timp.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Cristina, citeste cu atentie regulamentul: https://www.orange.ro/aplicatii/regulament-campanie-pinata-party/?utm_source=regulament&utm_medium=homepage&utm_campaign=ce.37.s.l.21. 🙂 Premiile sunt pe saptamani. Nu toate produsele sunt disponibile in fiecare saptamana. De aceea, sunt inca produse cu pretul vechi. Ele nu sunt disponibile saptamana asta, deci nu pot fi revendicate. Iar cand vor reveni pe stoc, in saptamanile urmatoare, vor fi la pretul nou.
Client Orange

Cristina20
Junior entuziast
Eu stau de dimineata si nu am prins nimic

Cristina20
Junior entuziast
Stiu ce premi sunt saptamana asta dar tot cu premiul vechi il arata

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Ai vreun premiu de saptamana asta care e inca la pretul vechi? Pentru ca la mine, toate premiile de saptamana asta sunt cu pretul nou, si fara stoc.
Client Orange

Cristina20
Junior entuziast
De exemplu este robotul si bateria externa care saptamana viitoare nu este dar le mareste puctele .. deci va sa zica ca nu mai are rost sa stai pana la 18 daca sau actualizat cateva

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Robotul si bateria nu fac parte din premiile de saptamana asta. Premiile de saptamana asta sunt: * Consola Sony PlayStation® 4 * Soundbar Samsung 5.1 360W * Boxă portabilă JBL Flip 5 * Difuzor încărcător wireless XD * Cântar inteligent Mi Body
Client Orange

Dan2607
Junior
Un fel de alba-neagra, exact cum scria lumea pe aici. Produsele sunt afișate direct cu stoc epuizat. Orange, v-ați făcut încă o dată de râs cu concursurile voastre.

Cristina20
Junior entuziast
Bateria e astazi uite in regulament

Cristina20
Junior entuziast
Bateria imi apare cu pretul vechi si aspiratorul la fel care saptamna asta sunt

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
A fost pana la ora 10, sau 9:59 mai exact. 🙂 Din cauza ca refresh-ul se face in aceeasi zi cu noile produse, e intr-adevar un pic ciudat, si pare ca mai sunt inca disponibile. Dar nu sunt. Si uite de ce. Pe vechiul regulament, din cauza ca intrarea produselor pe stoc se facea la ora 14:00, produsele din vechea "promotie" erau valabile pana la 13:59. Realistic vorbind, ele nu mai erau pe stoc din primele minute/secunde ale primei zile. Deci, tu vezi acolo data de 9, dar nu e toata ziua. A fost doar pana la 9:59, inainte sa intre noua promotie.
Client Orange

Csongor
Junior
Salut. Cineva a văzut că au intrat toate premiile la 12:30? Și eu am intrat tot la 12:30 dar nu am prims nimic in stoc , stoc epuizat la toate cu punctele noi.