anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Resetare puncte Pinata Party Campania I?

Seb
Începător
Bună
Ieri, 20.09.2021 aveam peste 2500 puncte acumulate în Pinata Party. Azi deschid aplicația și constat că mai am ZERO!
De ce?
1 Soluţie acceptată‚

delfinas
#StarMember
Pentru cine nu are setate notificările și prin SMS: "Campania curenta Pinata Party se va termina pe 21.09, la ora 14. Punctele acumulate vor expira, de aceea iti recomandam sa revendici pana la aceasta data premiile disponibile. Distractia continua in My Orange si dupa 21.09 cu o noua campanie Pinata Party, cu noi premii surpriza https://oran.ge/ " Trimis vineri, 17.09.2021

Vizualizare soluţie în postul original

20 Răspunsuri 20

Razvan
#StarMember
Eu am primit sms, ca mi se vor șterge cele 1780 puncte de la pinata și am activat Orange worl HD pentru 30 de zile, măcar să nu fi pierdut în van punctele, la fel ca cele 3 vouchere de 10 euro.

Neaplicabil
@DanielaH de la discuția noastră s-au mai deschis o duzină de topicuri pe tema pinatei și n-ați avut nimic de obiectat ceea ce mă face să cred că aveți un dinte mare împotriva mea... altfel nu-mi explic de ce în loc să se facă o căutare se face o postare nouă despre și cu pinata party.

DanielaH
Moderator
@alterego, știi că aici în Comunitate dezbatem întotdeauna doar idei, situații, probleme etc., în niciun caz persoane. Așa că te asigur și te rog să mă crezi pe cuvânt că nu are nimeni nimic personal cu tine și cu niciun alt membru din Comunitate. Doar că ... suntem și noi oameni, câteodată poate mai puțin atenți și vigilenți ... mai ales duminica :) Mulțumim pentru înțelegere.

Andrei_M
Începător
Asta e o înșelătorie pe fata. . . nu va faceți speranțe false cu premiile

Viorel_Cosmin
Începător
Și la mine s-a resetat, dar a început altă campanie. Eu sunt bucuros

Claudia11
Junior entuziast
Da și eu am pățit același lucru !