anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] "Distractia e mereu castigatoare" - concurs pentru posesorii de cartele prepay

Anca07
#StarMember

Un nou concurs pentru cei care au cartele prepay.


Mecanism inscriere: activează sau reîncarcă cu o opțiune de minimum 5 € credit și primești 50 GB bonus. În plus, poți câștiga prin tragere la sorți super premii.

În My Orange primeşti 100 GB bonus iar numărul tău va fi înscris de 2 ori în tragerea la sorți.
Înscrie-te gratuit în tombolă la *100#, ramura „Tombola PrePay” (detalii in pozele atasate).

Mult succes tuturor! Tu te-ai inscris?:)

Mai multe detalii aici: https://www.orange.ro/prepay/castiga

 

19 Răspunsuri 19

Tatidane
Junior entuziast
O situație total opusă relatiei6melw cu Orange România. Sunt clientul lor fidel cu abonamente și cartele pre pay, de pe vremea Dialog. SA. știu, speranța moare ultima dar după cele 30 de zile de la confirmarea premiului telefonic și direcționarea către magazin să-l ridic, se anulează premiul conform regulamentului. Moment când și speranța din propoziția anterioară moare la fel și bucuria câștigătorului necâștigat! Haz de necaz, ce sa fac?

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@Tatidane ai menționat anterior că ai fost apelat pe 6 iunie, dar cred că voiai să spui 6 iulie, corect? Campania s-a desfășurat până pe 30 iunie. Conform regulament este vorba despre 30 de zile lucrătoare în care poți ridica premiul, de la confirmarea telefonică. Deci este în regulă, acestea nu au expirat. Colegii mi-au comunicat și faptul că premiile vor fi trimise în magazinele alese de fiecare câștigător în următoarea săptămână. Însă este foarte important să aștepți informarea de la magazin pentru a ridica premiul.

delfinas
#StarMember
@Tatidane, ai incredere in MihaelaC, exista o speranta mare sa se rezolve pb ta!

Stefan0916
Junior
Și eu în data de 8 iulie am fost sunat ca sunt câștigătorul unui telefon Oppo reno 5 lite, dar încă nu am fost anunțat să-l ridic din shop. Am fost in shop si au zis ca nu le-au ajuns.

DanielaH
Moderator
@Stefan0916, dacă ai fost validat drept câștigător și ai oferit toate detaliile colegilor care te-au sunat, vei fi contactat din Orange Shop în momentul în care telefonul va ajunge acolo. Cum spunea mai sus MihaelaC, este foarte important să aștepți informarea de la magazin pentru a ridica premiul.