anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Premii cu livrare la Pinata Party Campania I

JaguaR
Junior entuziast
Azi am facut un update al aplicatiei My Orange si am reusit sa revendic unul dintre premiile cu livrare, pentru ca aveam suficiente puncte.
Dupa ce revendici premiul, primesti un cod pe email. Dar cand incerc sa introduc acel cod in aplicatie, se inchide aplicatia. Premiul e valabil doar 24 ore. Daca nu se rezolva problema in 24 ore - papa premiu, ca deja e stocul epuizat.
Am incercat de pe 2 telefoane diferite cu acelasi rezultat.
Oare a mai patit cineva asa ceva?
82 Răspunsuri 82

Iulia_
Junior entuziast
Da da..se poate!Doar ca fiind multi este putin mai greu

Gabystone
Junior entuziast
Numarul de inregistrare al reclamatiei dvs. este 38018 / BUCURESTI din 19.11.2021

robi1998
Explorator
Și eu am făcut acum o luna declarație dar n am primit răspuns...încă aștept...

Gabystone
Junior entuziast
O sa se rezolve. Am 3 din 3 reclamatii castigate cu Orange si la toate 3 am fost ok desi puteam sa fiu naspa cu ei. Consider ca aceasta piniata party a fost/este o bataie de joc. Nu este normal ca cineva sa castige 5 premii iar altii nici macar unul. Decat daca este vreun prieten la Orange care il ajuta ☺️.

robi1998
Explorator
@Gabystone mi-au prelungit termenul cu inca 15 zile...deci nu stiu ce sa zic...eu inca astept sa bage troller-ul de cabina, ca na, doar 2000 de puncte am din octombrie...asta e, vedem daca-l prind azi, desi nu prea imi fac mari sperante...

robi1998
Explorator
Am vrut sa prind troller-ul azi , s-a dat intr-o secunda..Bataie de joc. Am prins totusi bateria externa...Asta e, neserioasa compania asta

Daniel_Lupu
Junior entuziast
Sunt multi care nici macar nu vad premii pe stoc.

robi1998
Explorator
Nu mai băgați vrajeala ca nu se vad pe stoc. Ele se vad, dar trebuie sa fi f uite ca să le prinzi. Am luat marți bateria externa, n am primit-o inca. Daca nu te misti in 10 sec de când s a băgat pe stoc produsul n ai șanse.