anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Premii cu livrare la Pinata Party Campania I

JaguaR
Junior entuziast
Azi am facut un update al aplicatiei My Orange si am reusit sa revendic unul dintre premiile cu livrare, pentru ca aveam suficiente puncte.
Dupa ce revendici premiul, primesti un cod pe email. Dar cand incerc sa introduc acel cod in aplicatie, se inchide aplicatia. Premiul e valabil doar 24 ore. Daca nu se rezolva problema in 24 ore - papa premiu, ca deja e stocul epuizat.
Am incercat de pe 2 telefoane diferite cu acelasi rezultat.
Oare a mai patit cineva asa ceva?
82 Răspunsuri 82

Marin558
Junior
Probabil nimeni . Nu vad pe nimeni aici care să zică, că a revendicat un cantar sau un lucru mai marunt ,nu mai zic de telefoane sau televizore.Felicitari in continuare Orange. 🙂

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Da, sunt oameni (inclusiv aici in comunitate) care au reusit sa revendice premii. Uite aici de exemplu: https://comunitate.orange.ro/questions/2712123-pinata-party-castigat?answers_page=3#question_2712123_answers Aparent, Ciprian, n-a fost suficient "spam". Ai omis un thread. :))
Client Orange

vândfân
Junior
Daaa, așa este totul e marketing și plasă pt. noi fiind acoperiți de regulament, așa că spor la premii....

Marin558
Junior
Și din nou faimoasa eroare.

Neaplicabil
Marinică e captură de azi? Atunci... să le fie rușine celor de la Orange... eu în locul lor aș suspenda campania până rezolvă treaba cu erorile acestea... nu de alta dar oamenii rămân cu impresia că cine-mparte... parte-și face...

Cristi96
Începător
Din primele minute de cand s’au incarcat premiile, apare stoc epuizat. Sunt nesimtiti, nu vor sa dea premiile clientilor pt ca nu dispun de asemenea premii. Isi bat joc de noi si ne fraieresc. Am sunat la ei sapt trecuta si mi’a raspuns simplu si fara nepasare: este o simpla eroare, o vom remedia curand

BDK
Junior
Acest concurs este la misto! De 3 saptamani urmaresc sa vad daca pot lua un premiu si canci. Nesimtirea este mare aici si nimeni nu are vreun stres in privinta asta.

Neaplicabil
Asigurați-vă că aveți aplicația actualizată la zi... să vedeți dacă toate erorile sesizate în ultima lună sunt tot acolo...

Neaplicabil
Intrați în secțiunea Premii din Pinata Party și spuneți-mi dacă și la voi stați vrei 30 de secunde în care se învârte un cerc și apoi se afișează: A apărut o eroare! Te rugăm să încerci mai târziu!

BDK
Junior
Alterego, Aplicatia este la zi, am reinstalat aplicatia si degeaba. Nu imi arata veo eroare, doar stoc epuizat si asta de 3 saptamani. Chestia asta cu erorile e cam trasa de par.

Neaplicabil
tic-tac, tic-tac, tic-tac... eroare, eroare, eroare... aceasta e un semn că se lucrează la nivel de server dar nu e o garanție că lucrurile vor merge OK azi.

Marin558
Junior
Din nou vrăjeala Pinata. Uite un video atașat. Felicitarile mele din nou Orange.

Neaplicabil
Au rezolvat toate erorile din secțiunea Pinata Party a aplicației My Orange... și o spun în calitate de developer... dar le-au rezolvat într-un stil pur balcanic îndepărtând pur și simplu afișarea erorilor. Așa ai impresia că totul este în regulă... Uitați-vă la înregistrare și cruciți-vă... am putut revendica o tonă de premii... o să vină curierul cu o mașină specială doar pentru mine...

BDK
Junior
Sa fim seriosi, tot stoc epuizat apare. Video atasat!!

Marin558
Junior
Sunt curios daca Orange va publica la sfârșitul campaniei o listă cu cei care au câștigat.Oare vei fi pe lista alterego?