anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Poți câștiga premii dacă te abonezi la newsletter (10.07 - 15.10.2019)

Alex_G_
Cunoscător
Pot câștiga premii dacă ma abonez la newsletter? Care ar fi acelea?
1 Soluţie acceptată‚

Miha_Z
#StarMember
In perioada 10 iulie - 15 octombrie 2019 poti castiga un smart TV JVC, un smartphone Huawei Mate 20 Pro sau o tableta Lenovo TAB 4. Trebuie sa te abonezi la newsletterul Orange si poti castiga unul dintre cele trei premii. Inscrierea se face pe: oran.ge/AflaPrimul.

Vizualizare soluţie în postul original

23 Răspunsuri 23

Jay
Campion certificat
@Miha, eu i-am raspuns lui Vio.. scuze ca n-am folosit @ :D Pentru ca, nici el n-a folosit @, dar, mi s-a parut ca raspunsul lui "Asta spuneam și eu. Dacă ai adresa în baza de date, nu mai poți participa." e pentru mine..

Vio73
#StarMember
Nu merge cu adresa veche, am încercat. Trebuie să te abonați cu o nouă adresă. Poate nu am fost prea explicit, și-mi cer scuze pentru asta.

Miha_Z
#StarMember
Hai ca ne-am inteles bine. Fiecare considera ca raspunsul dat de un coleg este pentru el. Bine ca n-au raspuns multi. :))

Tina
Cunoscător certificat
Dar acum, îmi dau seama ca deși eu sunt abonata la newsletterul Orange, nu îl primesc. Voi primiți frecvent, sau așa din când in când?

Jay
Campion certificat
Nici eu nu primesc mail-uri.. vad doar reclame, in partea de sus, cand deschid mail-ul..

teacher_
#StarMember
Eu am vreo 3 adrese de mail, acum m-am înscris cu cea de-a doua, am confirmat-o de pe mail și aștept să câștig. :) https://www.orange.ro/newsletter/

FLo1
#StarMember
Te-ai abonat la vreun newsletter si ai castigat? Spune-mi newsletterul in cauza si castigul. Eu pana acum din zeci de newsletter-e la care m-am abonat am castigat doar .... timp de lectura inutila pentru mine.

DanielaH
Moderator
Salut! Pentru că am remarcat mai multe comentarii contradictorii, revin cu o clarificare: sunt eligibile doar acele adrese de e-mail care nu existau deja in baza noastră. Adresele care s-au dezabonat și reabonat la loc nu sunt eligibile.

Vio73
#StarMember
Mulțumim frumos!