anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Pinata Party Campania III - 10 telefoane OPPO Reno6 5G acordate prin tragere la sorți

Neaplicabil
Breaking News
Iată că sugestiile legate de Pinata Party v-au fost ascultate într-un fel sau altul parțial: toți cei care s-au străduit să spargă pinatele vor participa la o extragere în urma căreia vor fi acordate 10 premii constând în telefoane mobile OPPO Reno6 5G.
Și am informații pe surse că la următoarea ediție Pinata Party premiile se vor acorda numai prin tragere la sorți.
56 Răspunsuri 56

Cameliagherasim
Junior entuziast
Am si eu o curiozitate... Cand e aceasta tragere la sorți? Caut și nu găsesc nicaieri. Sau gata, s-au câștigat...

MihaelaA
Community Manager
Community Manager
@Zop @Cameliagherasim am făcut o actualizare a răspunsului meu de mai sus cu link-ului regulamentului în care este specificată extragerea pentru telefoanele OPPO. Extragerea are loc astăzi, în articolul 4.5.3 aveți toate detaliile.

Zop
Explorator
Si rezultatele extragerii unde vor fi publicate?

DanielaH
Moderator
@Zop, câștigătorii vor fi afișați pe site-ul nostru, în pagina campaniei, după încheierea procesului de validare (cel mai probabil în cursul săptămânii viitoare).

FlorinG
Junior
Mai bine asa, in general am noroc la trageri la sorti :) Succes participantilor!

arsradu
#StarMember
Pagina a fost cumva actualizata...? Mai exista pe undeva pagina veche? Pentru ca nu mai vad lista cu castigatorii din vechea campanie (saptamana 11 in special), si nici castigatorii celor 10 telefoane Oppo de pe thread-ul asta. Unde ar trebui sa fie publicate informatiile astea? Un link, ceva, avem? 🙂 Intreb, pentru ca sunt nspe mii de thread-uri cu Pinata, iar pagina cu Regulamentul Pinatei (https://www.orange.ro/aplicatii/regulament-campanie-pinata-party/?utm_source=regulament&utm_medium=homepage&utm_campaign=ce.37.s.l.21) pare sa fi fost updatata intre timp.
Client Orange

MihaelaA
Community Manager
Community Manager
@arsradu regulamentul a fost actualizat, dar poți vedea toate regulamentele de până acum în pagina dedicată campaniei Pinata Party la secțiunea Termeni și condiții: https://www.orange.ro/pinata-party/ Referitor la câștigătorii din săptămâna 11 și cei de la tragerea la sorți pentru telefoanele OPPO i-am întrebat pe colegi și revenim.

Miha_Z
#StarMember
A trecut mai bine de o săptămână de la extragerea la sorti a celor 10 mobile OPPO Reno6 5G. Unde putem vedea lista câștigătorilor???

Zop
Explorator
Sustin pe doamna Miha Z! Vrem lista! Imi place transparenta!

robi1998
Explorator
Pai s-au extras sau cum? :)) Cred ca tot intre ei s-a dat premiul

MihaelaA
Community Manager
Community Manager
Aici puteți vedea lista câștigătorilor: https://www.orange.ro/aplicatii/regulament-campanie-pinata-party-septembrie-decembrie21/ @arsradu tot în regulament a fost actualizată și săptămâna 11.

arsradu
#StarMember
Buuuun. Mersi frumos, Mihaela! 🙂
Client Orange

Picaso11
Începător
Bună. Mulțumesc

Claudia11
Junior entuziast
Unde ne putem înscrie?

delfinas
#StarMember
In Pinata Party din aplicatia My Orange.