anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Pinata Party Campania III - 10 telefoane OPPO Reno6 5G acordate prin tragere la sorți

Neaplicabil
Breaking News
Iată că sugestiile legate de Pinata Party v-au fost ascultate într-un fel sau altul parțial: toți cei care s-au străduit să spargă pinatele vor participa la o extragere în urma căreia vor fi acordate 10 premii constând în telefoane mobile OPPO Reno6 5G.
Și am informații pe surse că la următoarea ediție Pinata Party premiile se vor acorda numai prin tragere la sorți.
56 Răspunsuri 56

Miha_Z
#StarMember
Lasă @alterego, de o fi să ieși câștigător e norocul tau. După 3 luni de agitare, oare n-oi merita și tu un telefon? :))

Cameliagherasim
Junior entuziast
Și e chiar real? Mie parca nu prea imi vine sa cred...

teacher_
#StarMember
Wow, asta e veste de prime time. Sunt sigur că din nou nu o sa câștig nimic, dar macar am de 2 bani speranțe. @alterego, asta e din ciclul Orange Leaks? :))

RobytZa
Junior
Adevărat, eu îți mulțumesc enorm pentru toate mesajele pe care le-ai dat aici, simt că ai comunicat mai mult cu noi(comunitatea) mai mult de cât a făcut-o Orange de mai bine de 12 ani de când sunt abonat :))

Vio73
#StarMember
Fiecare dintre noi are o șansă, dar la partea cu câștigul, nu știe nimeni cine vor fi câștigătorii. Dar dacă suntem aici și am avut activități în aplicație, avem o șansă.

Daniel_Lupu
Junior entuziast
Speram sa fie mai multe premii.

Roxy_3
Explorator entuziast
Numai 10? La mii de utilizatori?

Neaplicabil
O veste tristă pentru cei care au numărul suspendat (cei de pe cartele prepay): nu participă la tragerea la sorți pentru desemnarea câștigătorilor celor 10 premii. Rog ca moderatoarele comunității Mihaela sau Daniela să sape un picuț mai mult și să confirme/infirme informația pe care o am pe surse.

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
Salut tuturor! În My Orange - Promoții active (căsuța din stanga sus) găsiți mai multe detalii despre tragerea la sorți pentru unul dintre cele 10 telefoane OPPO Reno6 5G. Mâine, 7 decembrie, ora 14:00 se va încheia campania curentă Pinata Party și vor expira punctele existente, vă recomandăm să le folosiți până atunci.

Neaplicabil
@MihaelaC dar nu știm dacă numerele aflate în perioada de grație participa la extragere. Mie mi s-a spus că NU... condiția pentru a fi validat câștigător este să ai o opțiune activă.

Neaplicabil
Participă toată lumea care a obținut minim 10 puncte... nu contează numărul de telefon ci adresa de email cu care este legat contul My Orange. Așadar și numerele prepay aflate în perioada de grație participă la extragerea din 9 decembrie 2021 care va avea loc între orele 10:00 - 18:00

Vio73
#StarMember
Mulțumim frumos pentru tot!

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@alterego da, toate condițiile sunt în regulament, art. 4.5.3 https://www.orange.ro/aplicatii/regulament-campanie-pinata-party-septembrie-decembrie21/

Zop
Explorator
Buna seara, unde a disparut extragerea de pe 9 decembrie ???? Orange schimba la dreapta si la stanga regulamentul cum vrea ???

Roxy_3
Explorator entuziast
Abia aștept sa văd și cine le câștiga!