anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Orange PrePay - Am nevoie de net ca de aer

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
c4ee4559aa2835cd_prepay_50.jpg

Salut tuturor!

 

Astăzi am lansat o nouă campanie PrePay: "Am nevoie de net ca de aer". Aici puteți citi mai multe informații.

 

Cred că este o super campanie, voi ce părere aveți?

131 Răspunsuri 131

Ascary
Campion certificat
E de neconceput că sa nu știi ce email ai primit,sau ce s-a mai postat pe FB ori ce fotografii sunt pe Whatsapp :))) decât atunci când ajungi acasă și te conectezi la rețeaua wireless a casei. Avem nevoie într-adevăr că de aer de net pe mobil 🙂

Vio73
#StarMember
Fără internet, chiar nu ai ce face cu telefonul. Nu mai este ca acum ceva ani, când te mulțumeai să dai telefoane și cam atât.

Miha_Z
#StarMember
Fara net smartphone-ul isi pierde din valoare si nu-si mai justifica banii in plus fata de un mobil normal cu taste.

FLo1
#StarMember
Vio73: Comparatia ta e similara cu aceasta: "In ziua de azi, fara calculator ajungi sa nu mai stii efectua nici macar operatii de baza, ca de radicali nici nu se cunoaste notiunea". Aberatia (exagerata) cred ca se intelege. Revenind: Cu cat "respiri" mai multe date mobile cu atat libertatea si sanatatea iti vor fi afectate.

Miha_Z
#StarMember

Iti dau dreptate FLo_1. Si eu folosesc Internetul, dar incerc sa fac in asa fel incat sa nu-mi afecteze viata sociala si interactiunea cu familia si apropiatii. In concediu trebuie sa accesez si internetul pentru a citi e-mail-urile si mesajele pe WhatsApp ca am si grupuri de la munca si trebuie sa raman informata. Dar incerc sa raman concentrata pe relaxare si admirarea zonei vizitate.

 

Apropo, referitor la sanatate, am avut vreo 3 luni in care am abuzat de internet din dorinta de a realiza ceva frumos intr-un proiect si efectele le-am resimtit. Toata treaba am facut-o pe mobil si vederea mi-a cam fost afectata. Tastam si noaptea, literele erau micute, n-aveam varianta de marire si ajungeam sa vad in ceata. In plus afectase si relatiile cu apropiatii, devenind mai important proiectul decat socializarea cu ei. Deci orice abuz de tehnologie are si repercursiuni negative asupra noastra.

FLo1
#StarMember
Miha Z: Exact cum ai spus (scris), si tocmai acest aspect vreau sa-l scot in evidenta postand la acest subiect. Pentru ca daca ai avea nevoie de net ca de aer, probabil apa nici nu iti mai trebuie, iar mancare nici atat. Ne "hranim" cu net si ajungem sa imbatranim prematur de grija conectivitatii. Faptele si lucrurile frumoase sunt langa noi, nu in spatele unui ecran.

Miha_Z
#StarMember
FLo_1, exact, lucrurile frumoase sunt langa noi. Dar ca o oferta sa prinda la public, trebuie sa foloseasca fraze de impact emotional. Si referindu-ne la acest aspect, eu zic ca aceasta campanie PrePay, folosind propozitia "Am nevoie de net ca de aer" si-a atins obiectivul.

Vio73
#StarMember
Eu nu neg cele spuse de voi, dar e o realitate faptul că îți trebuie internet. Că trebuie să nu stai tot timpul pe laptop, telefon, etc, e și asta o realitate.

Danii23
Junior
Era mai frumos daca pe timpul campaniei utilizatori puteau activa bonusul in fiecare luna nu doar o data pe perioada promotionala

Vio73
#StarMember
Da, ar fi fost super să fie activă pe toată perioada verii!

Razvan
#StarMember
Or sa dea drumul și ORO, se vor alinia pieței, probabil se așteaptă să se hotărască soarta Telekom la noi în țară.

Vio73
#StarMember
Așteptăm noutățile cu interes!

bvalky
Începător
Cam slabuta oferta , mai bine era cu ofertele anterioare , bonusul asta il poti folosi o singura luna , dupa care la oferta de 5 euro ai 5gb

oaki
Junior
avem nevoie de profesionalism ca de aer dar murim incet telekomul e tare la oferta de 5 euro sa nu mai zic de digi si la vodafone ai mai multi mb

Ascary
Campion certificat
Doar cu acoperirea stau mai prost și unul și celălalt. In rest,oferte bune,dar ce sa faci cu ele daca n-ai acoperire? 🙂