anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Castiga noi super premii cu Pinata Party din My Orange (Campania IV)

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Salut tuturor!

Mâine, 1.02, ora 14:00, se încheie campania curentă Pinata Party și punctele vor expira. Vă recomandăm să le folosiți până atunci pentru revendicarea premiilor disponibile.

Dacă ați acumulat minim 1000 puncte pe durata campaniei veți participa la tragerea la sorți din data de 3 februarie. Aici aveți mai multe detalii: https://www.orange.ro/pinata-party/

Mult succes!

 

Și în plus venim către voi cu vești despre noua campanie Pinata Party care se va desfășura în perioada 1.02 - 5.04.2022. Pe lângă premiile Orange cu care sunteți deja obișnuiți, vor fi și premii fizice cu livrare, iar la finalul campaniei va avea loc o nouă tragere la sorți.

Sunteți curioși să aflați despre ce premii este vorba? Le veți descoperi mâine începând cu ora 14:00.

131 Răspunsuri 131

Claudia11
Junior entuziast
Super,succes tuturor!

Mihai_9
Explorator
Toate premiile sunt deja epuizate. Nu s-a dat nici un premiu cu livrare prin curier. Mereu sunt epuizate de cum le baga. Eu nu am văzut nici o data un premiu din pinata sa se dea. Doar îl arata. Îl arata direct expirat. Oferă doar minute, mesaje și internet. Nu am sa mai întru în aplicație ca este o țeapă. La fel cum după 25 de ani de vechime, îmi oferă abonamentul de 15€, doar cu prelungire contractuala pe 24 de luni, la prețul de 15€ , reduceri 50% în primele 6 luni. Si în restul de 18 luni, plătesc 15€ , ca orice alt abonat nou. Chiar dacă eu am o vechime de 25 de ani, și mai multe abonamente business. Sun și cer acces la 5G. Imi spune 5G, avem doar la abonamentele de 20€. Dacă vreți 5G , facem abonamentul de 20€. Sun și eu o cunostinta de la un orange shop, și îmi spune : nu are nici o treaba, mint ! Pot sa îți dea acces 5G la orice abonament. Vino sa îți arat, este doar ceva de bifat sa numai ai limitare de banda și atât. Și pe mine ma pune sa fac abonament de 25€ pentru 5G, după 20 și ceva de ani. Fugiți de orange cat puteți. Nu faceti greșeală sa credeți linguselile și promisiunile unuia și altuia.

Zop
Explorator
@Mihai_9, te revolți degeaba. Premiile au fost! Stocul s-a epuizat abia in seara zilei de marti. Timp de vreo 8 ore. Inainte se epuiza într-o secunda.

Mihai_9
Explorator
Eu m-am uitat de când a spus ca dau drumul la premii. Și nu mi-a apărut absolut nimic. Mi-a apărut din start stoc epuizat. Doar internet și minute și mesaje imi arata disponibile

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Asa e, premiile au fost pe stoc, Marti, si mult mai mult timp decat de obicei (cateva ore cum zicea si Zop). Poate si din cauza ca e prima saptamana. Dar au fost cu siguranta. Am observat si cateva modificari in Pinata IV. Modificari binevenite as putea spune. Deci da, se vede ca s-a mai lucrat la ea. Bravo! Sa vedem cum va evolua in saptamanile ce urmeaza. 🙂
Client Orange

Afaa456
Junior
Si cand se vor anunta castigatorii de la tombola din 3 februarie?

DanielaH
Moderator
@Afaa456, conform regulamentului, "Organizatorul va contacta Participantul în maximum 10 zile lucrătoare de când s-a efectuat tragerea la sorţi, pentru a-i furniza detalii despre condiţiile necesare pentru acordarea şi înmânarea Premiilor."

And04
Senior
Salutare, In sectiunea 4.6, la premii fizice, pentru saptamana 1-8 februarie(care tocmai s-a incheiat) sunt mentionate premiile urmatoare, asa cum se poate vedea si in poza atasata: Espressor Nespresso by Krups Essenza Mini Lampa LED inteligență Xiaomi Backpack trolley 8.000 mAhwireless charging powerbank Premiile care constau in Lampa LED nu au fost insa alocate, dupa cum se poate vedea in a doua poza.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Am elucidat misterul. 🙂 Premiul se refera la saptamana 5 (1-8 Martie). E un typo.
Client Orange

And04
Senior
Salutare, Se da o pinata o data la o saptamana pentru accesarea aplicatiei? Nu vad slot corespunzator ei in sectiunea "Castiga Pinate".

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@And04 da, se oferă Pinata pentru accesarea aplicației, nu este slot special la acțiuni, dar este menționat în regulament: Acțiunea “Accesare aplicație” va fi recompensată în fiecare săptămână (săptămână este considerat intervalul orar luni, ora 00:00 – duminică ora 23:59), pentru prima accesare cu 1 Pinata care valorează unul dintre cele 4 premii surpriză.

And04
Senior
Multumesc mult, @MihaelaC!

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Heey! Cineva a ascultat de feedback-ul oferit la celelalte editii si a scos din lista de premii cele din saptamanile trecute (pe care nu le puteai revendica oricum). Foarte frumos! Multumim! 🙂
Client Orange

And04
Senior
@arsradu, da, o idee foarte buna...asa "nu ne mai incurcam" de premiile acelea pe care oricum nu le puteam revendica 🙂

Florin_macelaru
Începător
Merge și nu merge aplicația