anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Black Friday la Yoxo - 19.11.2021

Anonim
Neaplicabil
https://www.yoxo.ro/black-friday/
Oare ce va fi? 🙂
8 Răspunsuri 8

svetalex
Maestru
Sigur va fi :). Nu făceau această pagină dacă nu au în plan o campanie de BF. Acum așteptăm să vedem ce oferte vor fi

arsradu
#StarMember
Pregateste-te sa fii dezamagit. :)) De obicei, "gratuit" si "super tare" nu prea merg impreuna. Ori e gratuit, dar nu e super tare, ori e super tare, dar nu e gratuit. Dar nah, o sa vedem, binenteles.
Client Orange

Anonim
Neaplicabil
Yoxo gratis un an? 🙂 5 lei lunar pe toata durata cat e mentinut activ abonamentul? Yoxo nelimitat cu tot cu net? Hmm... 😄

arsradu
#StarMember
Si fara erori de sistem la plata facturilor, lucru care sa duca la suspendarea abonamentului...? O aplicatie cu care intr-adevar sa ai control ca lumea asupra abonamentului tau si sa poti sa-ti rezolvi singur problemele? Mmmm, da, asa as vrea si eu. Oooor...maybe not. :))) Dar sper sa vina cu o oferta buna macar, daca aplicatia si restul serviciilor raman la fel.
Client Orange

Anonim
Neaplicabil
Eu as vrea si suport direct la 300 fara cost. Mess-ul de pe Yoxo e... fara cuvinte.

arsradu
#StarMember
Da, ar fi ideal. Vezi, asta e unul dintre motivele pentru care eu am zis pas la Yoxo... Cand ai nevoie de suport, stai si astepti. In magazin nu te pot ajuta, sau doar partial, aplicatia e cum e...si uite asa. Dar da, ar fi bine sa ai macar cateva apeluri la 300 incluse.
Client Orange

Neaplicabil
GRATUIT un wallpaper pentru mobil... cu YOXO sau }{O}{O

tomaciprian
Cunoscător
Serios,YOXO? Pai aceasta oferta cu o luna gratis era deja valabila daca cineva cu abonament YOXO iti oferea codul lui...