anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Black Friday 2019 la Orange (online si magazine), data si oferte?

RafaHelper
#StarMember
Salutare,
Stiu de anul trecut ca Black Friday la Orange a durat o saptamana parca, anul acesta pe ce data va fi Black Friday la Orange?
Tot aici puteti publica si oferta de Black Friday atat pentru online cat si pentru magazine.
Anul trecut v-ati cumparat ceva de la Orange sau ati prelungit vreun abonament, a existat vreo oferta la prelungire, retentie sau in magazine de care ati beneficiat?
1 Soluţie acceptată‚

FaraUnID
Campion certificat
Când nu mai poți aștepta Crăciunul Black Friday în familia Frixel La Orange, Black Friday vine pentru toată familia. Stai cu ochii pe familia Frixel și descoperă ofertele electrizante. https://www.orange.ro/blackfriday/

Vizualizare soluţie în postul original

48 Răspunsuri 48

Ascary
Campion certificat
Si fiindca astazi e ultima zi am mai comandat doua produse,daca e bal bal sa fie :) Ce mai stii de telefon Vio,a ajuns?

Vio73
#StarMember
Din păcate, nimic nou până acum!

RafaHelper
#StarMember
Ce ai comandat Ascary? Vio73 eu zic sa ceri o noua comandă, daca s-a pierdut tot acolo se va ajunge. Astazi am ridicat si eu Mate 20 Pro din magazinul Orange, ma bucur de achiziția făcută! 🙂

Ascary
Campion certificat
Astazi am mai comandat un senzor de inundatie si un senzor de fum-incendiu.Luna asta am mai adaugat la smart Homeul Orange inca vreo 6 senzori si noua becuri inteligente. E un hobby al meu. Cam costisitor un pic dar stii cum... :) A, si ca sa nu uit,ca tot sunt fan Orange, aveam nevoie de un ceas in camera centralei si am comandat si un ceas de perete cu Millidge și Doig :))))