anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Black Friday 2019 la Orange (online si magazine), data si oferte?

RafaHelper
#StarMember
Salutare,
Stiu de anul trecut ca Black Friday la Orange a durat o saptamana parca, anul acesta pe ce data va fi Black Friday la Orange?
Tot aici puteti publica si oferta de Black Friday atat pentru online cat si pentru magazine.
Anul trecut v-ati cumparat ceva de la Orange sau ati prelungit vreun abonament, a existat vreo oferta la prelungire, retentie sau in magazine de care ati beneficiat?
1 Soluţie acceptată‚

FaraUnID
Campion certificat
Când nu mai poți aștepta Crăciunul Black Friday în familia Frixel La Orange, Black Friday vine pentru toată familia. Stai cu ochii pe familia Frixel și descoperă ofertele electrizante. https://www.orange.ro/blackfriday/

Vizualizare soluţie în postul original

48 Răspunsuri 48

Ascary
Campion certificat
La tabletele Samsung și Apple sunt ceva reduceri " pe bune". Partea proasta că fix la tableta către care mă orientasem nu sunt reduceri. Sunt cam ghinionist. Am așteptat să văd BF-ul Orange,sunt reduceri la multe telefoane și accesorii,din păcate la ce am vrut eu nu au fost așa că mă voi resemna și o să-mi iau tableta la prețul care-l are,din care o sa mai scad ceva datorita punctelor OTY.Poate anul viitor voi fi mai norocos 🙂

Vio73
#StarMember
Cine știe ce-o mai fi până atunci? Poate vin cu o gamă largă de telefoane și dispozitive 5g, etc. Oricum, reducerile de anul acesta nu m-au impresionat!

Ascary
Campion certificat
Nu mă așteptam să fie ceva wow,insa sperăm că gama reducerilor sa fie mai extinsă. Telefoane de top,Huawei și Samsung nu au avut nici cea mai mica reducere...spre bucuria celor care își achiziționaseră anterior BF Orange aceste tipuri de telefoane 🙂

Razvan
#StarMember
Slăbuț acest BF la Orange, ma așteptăm la reduceri la P30/P30 Pro asemănătoare cu cele de la emag. @teacher, mulțumim de pont cu reducerea la Huawei band 3.

Ascary
Campion certificat
Preturile au fost întotdeauna un pic peste cele ale celorlalți comercianți. Probabil că se vrea mai mult încheierea de abonamente cu achiziție telefon.

Vio73
#StarMember
Da, observ că e cam slab în acest an la produsele bune, din păcate.

AleXcj
Începător
Eu sunt dezamăgit de Orange ! Puteam sa iau mai repede telefonul pe care il doream dar am așteptat Black Friday poate îl iau mai ieftin. Am luat la același preț din magazinul Orange Shop pentru ca pe online era blocata posibilitatea de a achiziționa; unde arata reducerea evident în magazin nu am primit aceea reducere. Mi s-a promis ca voi fi contactat pentru eroarea de pe site, însa nu m-a contactat nimeni. Chiar daca deranjează pe moderatori ceea ce scriu aici, dar acesta este adevărul. Si pot dovedi cu imagini prețul care avea înainte de Black friday și am achiziționat cu același preț.

FaraUnID
Campion certificat
Slabuta rau campania BF din acest an: - Reducerile pe segmentul telefoane la liber sunt inexistente; - Preturile abonamentelor nou incheiate sau prelungite este acelasi; - Valoare punctului OTY a ramas neschimbata; Ca fapt divers un Samsung Galaxy S10 de 512GB, in magazinul online Orange se vinde cu 5100 lei la liber in timp ce la Altex acelasi model de telefon poate fi achizitionat cu 4000 lei.

teacher_
#StarMember
Eu mi-am luat un Huawei band 3 pro, din simplul motiv că era mai ieftin decât la eMag cu 40 de lei... Voiam să trec la abonament, dar am rămas dezamăgit. 🙂

Miha_Z
#StarMember
Dupa ce am vazut reducerile de la Orange de Black Friday, am rasuflat usurata. Cu 2 saptamani in urma luasem Samsung Note 10+ si am mers pe premisa ca nu vor pune la reducere noile aparitii. Ma bucur ca feeling-ul meu nu a dat gres. :))

RafaHelper
#StarMember
Salut, Vad ca mai toata lumea a fost dezamagita de ofertele de Black Friday, trebuie sa recunosc ca si eu pentru ca am urmarit un Huawei P30 Pro, dar pana la urma mi-am comandat un Mate 20 Pro. Am ajuns la un pret de 1410 de lei cu abonament Me 11 pe 24 de luni, eu zic ca am facut o afacere buna, voi ce parere aveti? Mi-am luat si 3 huse incluse in acest pret, accesorile au fost destul de bine reduse.

Ascary
Campion certificat
Știi cum e Rafa,pleci la piață după mere și te întorci cu pepeni :)) Oricum, felicitări pentru achiziție și să îl stăpânești sănătos.

Vio73
#StarMember
Felicitări @ rada.bloger și să le folosești cu plăcere! Cel mai important este să-ți placă ție ce ai achiziționat, pentru că fiecare își cunoaște cel mai bine dorințele, pe care și le corelează cu bugetul propriu.

Ascary
Campion certificat
Pentru cei care vor să investească într-un proiect de casa inteligenta in oferta Orange Black Friday se găsesc kituri Philips Hue ,cu baza și 3 becuri E27 reduse cu 40%. Tot reduse dar la 41% se găsesc și prize inteligente Fibaro

Vio73
#StarMember
Sunt ceva reduceri substanțiale la unele produse.