anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Am câștigat cu Pinata Party (Campania II)

Zop
Explorator
Buna. Sunt nespus de bucuros ca am reusit sa castig! Orange sunteti cei mai tari. Nu am crezut pana nu am primit astazi telefonul! Bafta celorlalți. Mai aveti sanse la premii bune.
46 Răspunsuri 46

joHnsvro87
Junior
Am prins si eu azi "Bateria externa", am primit codul pe email dar surpriza, nu am unde sa'l bag. :))) Felicitari castigatorilor

arsradu
#StarMember
Vezi din sectiunea Status daca poti.
Client Orange

joHnsvro87
Junior
Asa este, chiar nu aveam idee, multumesc.

Zop
Explorator
Felicitari. Ti-am zis eu ca castigi ceva daca intri la fix 12.30 )) Nu e cinstit pentru toti. Nu fiecare stie de acest forum si de aceasta ora 12.30. Daca au pus interval, trebuiau sa-l respecte si de fiecare data sa fie random ora. Dar asta este ) Eu oricum sunt multumit de tot ce am castigat si multmesc inca o data echipei Orange pentru astfel de concursuri organizate. Imi pare rau pentru ceilalti care nu au avut conditii egale. Poate data viitoare Orange va intelege greselile si vor face un concurs echitabil.

joHnsvro87
Junior
Normal, ca voi lucrati la Orange . Oricum nu am castigat ce doream, si la suprapret; ma simt de parca l'am cumparat de pe eMag :)) "nemultumitului i se ia darul?" Se multumeste oricum 😉

Zop
Explorator
Cine lucreaza la Orange >????) Sunt un simplu student. Daca te-ai referit la mine. Nu poti zice ca ai luat ceva la suprapret pentru ca punctele din aplicatie se castiga pentru actiuni pe care la faci de obicei. Ele vin ca bonus, nu trebuie sa platesti pentru ele !

joHnsvro87
Junior
Glumesc. Dar emoticoanele nu le arata. :)) Bafta

joHnsvro87
Junior
App: aceasta a fost ultima etapa sau mai este si martea viitoare pe 7?

Alberto01
Junior entuziast
Bună ziua! Saptămâna trecută Tv Samsung, săptămâna asta soundbar Samsung. Cei care spun ca nu e adevărat acest "joculeț", îi rog să dea leave, așa voi avea și mai multe șanse de câștig.

arsradu
#StarMember
E foarte adevarat, cand stii "secretul". 🙂 Pentru restul, ramane doar un joc cu sanse sub minim de castig.
Client Orange

Alberto01
Junior entuziast
Nu e nici un secret:))

arsradu
#StarMember
Alberto, da-mi voie sa fiu sceptic, te rog. :)) Si eu am castigat un rucsac. Dar asta pentru ca erau 20. Daca erau 2 sau 5, cum erau premiile mai "mari", n-aveam nicio sansa. Si nu viteza e de vina. Hai sa fim realisti. Nu tine de viteza. Sau mai bine zis, tine de viteza, dar in conditiile de aglomeratie in care se afla Pinata la anumite ore, si felul in care sunt aranjate premiile in lista, este imposibil pentru orice om sa dea click atat de repede. Vreau video recording in care sa se vada intervalul de timp in care se desfasoara actiunea (ar fi un video foarte scurt, pentru ca premiile alea se dau in 2 secunde) si cand se dau click-urile in intervalul ala de timp. Pana atunci, cum ziceam mai sus, da-mi voie sa fiu sceptic. :) Ma bucur foarte mult ca ai castigat. Felicitari! Si cred ca ai castigat cele mai multe premii dintre toti, dar da-mi voie sa fiu sceptic cu privire la viteza de click pe care cineva (oricine) o poate avea, in conditiile de functionare ale aplicatiei.
Client Orange

Daniel_Lupu
Junior entuziast
Sa speram ca e pe bune.

Runcan
Începător
De când lucrezi pentru orange? Sper de acum tot premii dintrastea să prinzi toată viața.

AndaV
Junior
Felicitari!