la 02-10-2026 06:39 PM
Sunt singura care uraste noua aplicatie My Orange pe calculator care este total varza pe orice browser si plina de erori? Deci ma exaspereaza de doua saptamani nu mai merge nimic, amesteca useri si doamne fereste sa vrei sa vezi ceva sau sa amani o plata ca te-ai ars maxim! Cine pana mea a fost cu ideea sa modifice o aplicatie care mergea perfect, nu aveti ce face cu banii!!!!!
02-10-2026 06:59 PM - editat 02-10-2026 07:00 PM
Salutare!
Ar trebui să faci o sesizare către Orange, fie prin chatul din aplicația My Orange, fie pe WhatsApp, la numărul 0744444300. Acolo poți atașa și screenshoturi cu erorile întâmpinate.
În aplicație întâmpini aceeași problemă sau nu ai acces deloc?
Eu nu am intampinat astfel de probleme. Ești client OROC? Ce erori apar?
la 02-10-2026 07:19 PM
Am cont PF si cont PJ, cu email separat, si cu ambele am avut probleme, intai cu PJ, acuma si cu PF-ul, inainte pe orice browser, acuma vad ca si pe telefon, nu stiu care se tot joaca la butoane, dar nu mai sunt admin pe contul de PF, nu mai vad nimic din facturi, au disparut toate, nu ma lasa sa fac nimic, si pe deasupra mai spune si ca parola Thank You nu e corecta. Iar pe numarul meu imi spune ca ultima factura e din Februarie 2025. Aveau o aplicatie care le mergea perfect inainte, revin nu stiu de ce s-au gandit ei asa in mintea lor creata sa o schimbe ca e varza...si plina de erori. Angajatii de pe MK si IT de la ei ar trebui sa isi caute alt job!
la 02-10-2026 07:34 PM
Salutare!
Nu văd nicio modificare la mine, față de ce am avut în trecut. Sau poate n-o observ eu!
În cazul de față, poți apela suportul pe WhatsApp, la numărul 0744444300.
Baftă!
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor