anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Share location, utila sau nu, in My Orange?

Jay
Campion certificat
Salut! Obișnuiți să folosiți opțiunea de a trimite cuiva locația voastră, pentru a nu trebui să explicați unde va aflati, sau pentru a nu va trimite mesaje non-stop, de genul unde esti, în cat timp ajungi, etc? V-ar plăcea, credeti ca ar fi un lucru bun, să puteti face acest lucru din aplicația My Orange?
1 Soluţie acceptată‚

Trixen_old
Cunoscător
Nu vad sensul ca aplicatia My Orange sa fie folosita pentru a "intermedia" pozitionarea mea. Folosesc destul de mult share location si partajez intotdeauna exclusiv cu cine vreau in acel moment sa stie unde sunt (fie ca ma cauta, fie ca sa ma poata "vedea" pe drum). As vrea insa sa am o functie foarte usoara din My Orange prin care sa apas un buton, iar aplicatia sa memoreze si sa trimita apoi la Orange un raport de semnal. Mai precis, as vrea sa analizeze (lipsa) semnalul(ui) timp de 2-3 minute si sa trimita un raport astfel incat Orange sa poata vedea unde are probleme de retea. De fapt, ar merge si introdus un comentariu de genul "reteaua a picat de 5 minute", "nu mai merge 4G si sta in 3G", "mi-a trecut neasteptat in roaming", etc. Cred ca o functionalitate asemanatoare exista deja, dar mi se pare complicat de folosit in acest moment.

Vizualizare soluţie în postul original

17 Răspunsuri 17

Romeo_
Senior certificat
Sincer nu o vad utila / Caci exista aplicatii / Fel de fel cel folosite / Si indica locul tau / In locatii diferite

Ascary
Campion certificat
Nu te mai vazusem cu o poezioara,Craciun fericit :))

Miha_Z
#StarMember
@Romeo, Comunitatea a dus dorul versurilor tale. Intre timp sa stii ca a mai aparut un poet. Pe cand un "duel" in versuri? :))