anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce nu functioneaza reincarcare prepay din my orange?

Moniqwe
Începător
De ce nu functioneaza reincarcare prepay din my orange?
22 Răspunsuri 22

CrissAlina
Junior entuziast
Am rezolvat, acum nu stiu de unde a fost problema eram conectata la internetul din casa dar am dat si un restart la telefon . Acum merge va multumesc

Pololică
#StarMember
@Moniqwe: ca alternativa la reincarcarea prin aplicatie, recomand reincarcarea printr-un abonament Orange. Ii incarc unui coleg de aproximativ un an (prin reincarcare automanta) si n-a intampinat probleme (si poti evita supraincarcarea serverelor din cauza conectarilor suplimentarea din perioada sarbatorilor).
Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

delfinas
#StarMember
CrissAlina, bine că ai rezolvat problema! Probabil că la tine a fost un cumul de probleme... aplicația, rețeaua, contul tău... Pololica, dacă ai fi citit și celălalt topic deschis de Moniqwe pe aceeași temă, ai fi aflat că ea încerca să încarce o cartelă din contul său, ea având abonament.
Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

arsradu
Fost #StarMember
Cand mai sunt probleme cu aplicatia, si aveti nevoie sa faceti o reincarcare, ca solutie alternativa, o puteti face si din My Orange, versiunea de PC. Nu stiu cum e cu pinatele in cazul asta....teoretic ar trebui sa se acorde, dar nu mai stiu daca se acorda sau nu. Dar in experienta mea de pana acum, varianta de PC e un piicut mai reliable decat aplicatia. Personal n-am mai avut de foarte mult timp probleme cu aplicatia My Orange (cel putin nu la incarcari), dar ultima data cand am avut probleme, una dintre solutii a fost sa fac reincarcarea din My Orange, varianta de PC (browser). Aveti aici link direct pentru sectiunea respectiva (dupa logare): https://www.orange.ro/myaccount/reshape/recharge/steps/1/minutes
Client Orange

delfinas
#StarMember
Da, din pacate, pt pinate trebuie ca reincarcarea sa se faca doar din aplicatie.
Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

FLo1
#StarMember
Radule, varianta desktop (chiar si pe mobil) nu oferă pinate. De altfel nici aplicația nu oferă pinate dacă nu accesezi încărcarea din pinată. Dar la ultimul aspect posibil să fi fost o întâmplare.... izolată.
Aprecierea unui răspuns ajută o Comunitate și unește pasiuni!

DanielaH
Moderator
@Moniqwe, tu ai reușit să faci reîncărcarea?
Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

arsradu
Fost #StarMember
La partea cu incarcarea din aplicatie, pot sa confirm ca se ofera pinatele aferente chiar daca nu s-a initiat procesul de reincarcare din sectiunea Pinata. Deci daca nu s-au oferit la un moment dat, posibil sa fi fost un bug.
Client Orange