anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Butonul consum a fost inlocuit de butonul magazin - utilizator Prepay

Solange
Junior entuziast

In plus nu mai regasesc nicaieri butonul consum si nici vreo alta posibilitate de a vedea consumul in aplicatie. In varianta web pot vedea cronos dar nu in sectiunea Consum si Facturi ci doar in Sumar, in aplicatie insa pare ca devenit imposibil. Am dezinstalat si instalat aplicatia, fara rezultat. Este foarte deranjant daca o sa ramana in acest fel, este un bug ori e o schimbare intentionata ?

Multumesc

26 Răspunsuri 26

Solange
Junior entuziast

Sigur ca da, am pus in primul post si un prt scr in acest sens. La tine apare inca asa pentru ca nu a facut update. Putina rabdare si te rezolva si pe tine 🙂

Screenshot_20260906_072508_My Orange.jpg

Am dezinstat/ reinstalat aplicația și este tot așa. Am și abonamente și un număr de prepay.

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

MihaiC99
Campion certificat

Nu trebuia să dezinstalezi aplicația.

Versiunea 10.13.0 este cea cu probleme.

18083.jpg

Solange
Junior entuziast

Am scris la [email protected], pe Wapp la 0744.444.300 cat si pe Chat in aplicatie.

Mi se pare ca suportul Orange este departe de ceea ce a fost odata si de ceea ce ar trebui sa fie. Se dau raspunsuri pe langa subiect, ti se spune sa incerci solutii pe care ai precizat deja ca le-ai incercat. Macar sa rezolve problema, la cum se pune problema insa tare imi este ca o sa ramana la nivel de " se poate verifica consumul si la *100#", asta e primul raspuns pe care il ofera atunci cand le spui ca nu mai poti verifca in aplicatie consumul. Nimeni nu pare interesat sa rezolve problema, ci mai repede de a sublinia ca sunt si alte modalitati de a verifica consumul. Tot ce se face in aplicatie se poate face si in alta parte.... deci la ce ne mai foloseste aplicatia ? Retoric, desigur. 

MihaiC99
Campion certificat

Având in vedere că ai modificat din nou titlul, probabil am vorbit cu acelaș operator.🙂

Eu cred că, într-un final,  a înțeles și problema se va rezolva.

Solange
Junior entuziast

Speranta moare ultima 🙂

FLo1
#StarMember

Chiar dacă nu va mai apărea în partea de subsol, o alternativă ar fi posibilitatea afișării butonului și la clienții PPY așa cum apare la abonamente. Vom vedea la un urmator update. Până atunci, varianta accesării prin browser a contului rezolvă problema pentru moment. 

☺Aprecierea oricărui răspuns ajută o Comunitate și unește pasiuni! ☺

FLo1
#StarMember

@Solange : Până la "repararea" situației, din app-ul de MyOrange poți vedea "resursele" aferente "consum" accesând task-ul de "vizualizare consum" din "PinataParty". Posibil să nici nu se activeze ca efectuat, dar asta e altă poveste în curs de reparare. La mine pot vedea astfel pagina cu resurse, fără buton de "consum"

1000028359.jpg

Solange
Junior entuziast

Stiu si asta, ciudat este insa ca nu incasezi un punct pinata desi ar trebui. Iar daca ai fi incasat un punct, optiunea se face gri si nu ai mai fi putut accesa consumul de aici. 

Solange
Junior entuziast

cei de la aplicatii spun asa :  

Buna!

Am verificat situatia, iar in acest moment serviciul este nefunctional din cauza unei avarii tehnice. Colegii nostri deja lucreaza pentru a remedia situatia cat mai curand. 

Cu prietenie,

Echipa Aplicatii Orange

Customer NoReply [[email protected]] spune: 

Buna ziua,

Raspund solicitarii dumneavoastra pentru a va confirma ca situatia semnalata de dumneavoastra este deja in atentia departamentului tehnic, urmand sa fie solutionata in cel mai scurt timp posibil.

Ei, cand aflu ca Orange lucreaza pentru mine ma simt deja mult mai bine. Te intrebi, astia cand fac un update il testeaza direct pe noi ? Probabil ca da. Oricum ar fi, gustul amar lasa vine si din faptul ca este foarte greu sa ii convingi pe cei de la suport ca ai dreptate, desi tot ce le trimiti inseamna o evidenta a faptului ca aplicatia nu este functionala. 

La mine este funcțional,  dar am accesat secțiunea "consum" cum ți-am explicat, din Pinata Party.

1000028363.jpg

MihaiC99
Campion certificat

Așa a fost mereu, trebuie să pierzi foarte mult timp pentru a reuși să înregistrezi o sesizare. Uneori am impresia că o fac intenționat, pentru a descuraja clientii.