anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Aplicația My Orange nu funcționează

George1972
Junior

De ce nu funcționează de o bună bucată de timp aplicația My Orange?

5 Răspunsuri 5

Radutuby
#StarMember

Salutare,

Eu acum am verificat aplicația si la mine funcționează.

Ai încercat să faci un update la aplicație din Magazin Play sau App Store?

“Behind every connection, light moves in silence.”

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Poti atasa un screenshot cu eroarea pe care o primesti. Ai incercat reinstalarea aplicatiei?

Ai incercat si varianta de acces prin browser?

https://www.orange.ro/myaccount/reshape/ 

arsradu
Fost #StarMember

Salut George.

Pana sa ajungem la "de ce", trebuie intai sa analizam contextul in care e folosita aplicatia My Orange.

Deci, cateva intrebari ca sa putem sa intelegem lucrul asta si sa incercam sa ajungem si la cauza problemei:

1. Ce model de telefon folosesti?
  2. Abonament sau Prepay?
  3. Ce anume se intampla mai exact? In ce fel "nu functioneaza"?
  4. De cat timp nu functioneaza?
  5. Versiunea aplicatiei?
  6. Versiunea sistemului de operare?

Ca idee, aplicatia functioneaza ok, atat pe Android cat si pe iOS, pe telefoanele pe care le folosesc eu. Deci, posibil sa fie mai degraba ceva specific in cazul tau.

Ca potentiala solutie, pot sa-ti propun sa faci o dezinstalare si reinstalare a aplicatiei. Dar, fara a intelege care e problema efectiv, si ce o cauzeaza, e posibil ca solutia asta sa nu se aplice si in cazul tau.

Deci, rugamintea mea ar fi sa revii cu cateva detalii, si vedem in ce directie putem sa mergem de acolo.

Client Orange

Vio73
#StarMember

Salutare!

O dezinstalare/reinstalare ar fi cea mai bună soluție, după cum s-a mai spus deja!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

DanielaH
Moderator

@George1972, aplicația este funcțională. Te așteptăm să revii cu mai multe detalii, dacă situația mai este de actualitate. Mulțumim.

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).