anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

SkyShowtime în UK cu subtitrare în română

c10f22
Junior

Bună tuturor!

Ce recomandati să folosesc pentru a putea urmări SkyShowtime în UK cu subtitrare în română?

Am tot încercat diferite ,,subterfugii" cu și fără plată, dar se pare că nu se poate!

Mă intersează anumite seriale pe care le urmărește mama mea aici și e musai să fie traduse!

Vă mulțumesc anticipat!

3 Răspunsuri 3

Radutuby
#StarMember

Salutare, 

Ai încercat și cu VPN setat pe România? Teoretic ar trebui să îți afișeze versiunea serviciului disponibilă în România, inclusiv subtitrările aferente, dar totusi eu cred că depinde de cum gestionează SkyShowtime regiunea contului și detectarea VPN-urilor.

✦ Behind every connection, light moves in silence. ✦

MihaiC99
Campion certificat

Conform informatiilor Skyshowtime nu poti urmari in afara spatiului UE/SEE.

https://www.skyshowtime.com/ro/help/article/can-i-watch-skyshowtime-outside-the-eu-eea 

"Poți reda conținut SkyShowtime în altă țară din UE/SEE timp de până la 180 de zile. 

Când vizionezi SkyShowtime în afara țării, te-au conectat sau când călătorești, disponibilitatea unor emisiuni sau filme s-ar putea schimba."

Poti incerca testarea cu anumite VPN-uri gratuite sau care ofera trial 14 zile de testare.

Bună Mihai!

Mulțumesc! Am incercat cu un VPN, dar tot nu pot intra pe plaformă. Am înțeles că au o aplicatie contra cost, dar nu știu exact despre cei vorba!