anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Chaturi RCS google messages

Zen7979
Junior entuziast

Cum pot rezolva problema ? Menționez, că a apărut după ce am dat resetare la setările din fabrica la telefon. Screenshot_20250427_090828_Messages.jpg

22 Răspunsuri 22

RafaHelper
#StarMember

Salut @Zen7979

Poți sa ne spui si ce telefon ai?

Samsung  galaxy s24 ultra.

Merci @Zen7979! Pentru activare trebuie sa fi pe date mobile si nu pe WIFI. Încearcă prin a dezactiva WIFI si activa datele mobile apoi da un restart la telefon, verifica din nou opțiunea in Setări si daca e nevoie dezactivează si activează din nou.

Am făcut ce a i zis și asa apare...Screenshot_20250427_122940_Messages.jpg

Trebuie doar sa aștepți pana când se va configura in rețea apoi il vei putea folosi, durează între 1 și 10 minute dacă totul e în regulă (rețea, cont Orange, aplicație corectă etc.). In unele cazuri rare (rețea încărcată, probleme de sincronizare la operator) poate dura și până la 1-2 ore.

@Zen7979 sa ne anunți daca s-a activat serviciul sau nu peste 2 ore. Daca nu voi găsi o soluție pentru tine.

Nu s a activat...este blocat la "Se configurează "

Poți sa încerci alți pași acum dar fi atent sa fi conectat la internet doar pe date mobile.

Intră în Setări (Settings) pe telefon.
Derulează și apasă pe Aplicații (Apps).
Caută și selectează Mesaje (sau Google Messages — dacă ai instalat aplicația Google).
Apasă pe Stocare (Storage).
Acolo vei vedea două opțiuni:
- Șterge date (Clear Data)
- Șterge memoria cache (Clear Cache)
Apasă doar pe Șterge memoria cache.

Suplimentar pot închide forțat aplicația Mesaje, vei vedea sus un buton numit Forțează oprirea (Force Stop). Apasă pe Forțează oprirea și confirmă.

După acești pași da un restart la telefon si mergi din noua in Setări la Mesaje pentru a verifica daca s-a schimbat statusul sau nu.

Pare ,că nu vrea sub nici o forma...în fine așa moare deocamdată...Mersi oricum, că ai încercat să mă ajuți. 

Cu drag! Dacă vrei să mai încerci și alți pași poți să ne anunți. E posibil sa te trezești cu serviciul funcțional in următoarele ore sau zile.

MihaiC99
Campion

Mai exista un topic deschis pe aceeași temă:

https://comunitate.orange.ro/t5/yoxo/problema-chat-rcs-yoxo/td-p/184809 

Serviciul este funcțional în orice altă rețea cu excepția Orange.

207.jpg

@MihaiC99 informația postata de tine este falsa.

Serviciul Chat Messages este disponibil atât in Orange cat si pe YOXO. Orange a fost prima rețea din Romania care a oferit acest serviciu. 
https://www.orange.ro/servicii/chat-messages/
https://www.yoxo.ro/help/cum-folosesc-serviciul-chat-messages-pe-abonamentul-yoxo/

Atenție la cuvinte! Nu interpreta

In acest moment există foarte multe persoane care nu se pot conecta la acest serviciu (android) in rețeaua Orange. Pare o problema ce afectează foarte multe persoane.

Zen7979
Junior entuziast

La mine a funcționat până am dat resetare la setări din fabrica la telefon...