In cazul meu cea mai "recente" repozitionare pentru abonamentele de pe cont a fost in 2014. Atunci am obtinut: nelimitat national, 300 minute internationale (arhisuficiente pentru nevoile mele de comunicate), roamnig, internet inclus + bonusul pentru vechime in retea (nu reusesc sa consum tot pachetul de date alocat).
Pentru fiecare abonament pretul este sub 30 lei / luna.
Ce motive am sa repozitionez, in conditiile in care pretul telefonului in combinatie cu noile abonamente este acelasi, indiferent de valoarea abonamentului ales? Cu ce ma motiveaza Orange sa prelungesc pentru 24 de luni?
In toti acesti ani am fost sunat de N ori cu tot felul de pachete de abonament penibile si chiar inferioare dpv al resurselor. Ba, ca-ti dam o tableta, ba ca reducem pretul abonamentului, ba ca aveti extrem de multe puncte si e pacat de ele, ba ca-ti oferim un Huawei E5776 Air Net 4G, si lista poate continua.
In momentul in care am solicitat un oferta personalizata pentru un pachet Love, ba ca se poate, ba ca nu se poate, ba este acoperire, ba nu este acoperire. Niciodata un raspuns clar.
In momentul in care am intentionat sa deschid in cont Orange Money direct din aplicatia, aceasta crapa de fiecare data in momentul in care trebuia sa pozez actul de identitate. Cu exceptia unui telefon din help-desk in care am fost informat sec asupra faptului ca nu merge si ca trebuia sa merg in magazin si a unui raspuns clasic si limbaj de lemn de tipul "cunoastem situatia, lucram la ea" nu am primit alt HELP din partea nimanui.
Vorba oier in viata: Am ajuns sa faceti voi ce vreti cu mine, pe bani mei !?!?!?!?