Opțiuni
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Abonează-te la fluxul RSS
- Evidenţiază
- Tipăreşte
- Raportează conţinutul inadecvat
la 11-03-2022 09:54 PM
Am plătit factura acum online și nu am primit niciun punct Thank You sau pinata????
1 Soluţie acceptată‚
Opțiuni
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 13-03-2022 12:10 AM
Pentru puncte, stiu ca exista o limita minima a facturii (5.64 Euro, fara TVA). Deci, trebuie vazut daca te incadrezi sau nu in conditiile de acordare.
Ai aici mai multe detalii: https://comunitate.orange.ro/questions/2378325-primesc-puncte-thank-you-achitarea-facturii
Iar pentru Pinata, cum ziceau si colegii, trebuie facuta plata din My Orange. In experienta mea, nu e obligatoriu sa fie din sectiunea Pinata (cu toate ca, daca vrei sa fii 100% sigur, n-ai absolut nimic de pierdut), dar trebuie sa fie din aplicatia My Orange.
Client Orange
6 Răspunsuri 6
Opțiuni
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 11-03-2022 09:55 PM
??? Ce e de făcut ???
Opțiuni
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 11-03-2022 10:39 PM
În mod normal punctele Pinata Party se acorda instant și doar o dată pe lună, practic pentru o singură factură. În ceea ce privește punctele thank you, acestea se vor acorda în câteva zile după confirmarea plății în contul Orange România.
Opțiuni
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 12-03-2022 02:49 AM
Andrei 26, bun venit in Comunitate!!!
Ai platit online din My Orange varianta desktop/browser sau din aplicatia mobila? Pentru a primi Pinate, trebuie sa platesti abonamentul din aplicatie, o data pe luna,
Punctele OTY o sa le primesti, vei fi anuntat prin sms cand o sa-ti fie alocate.
Opțiuni
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 12-03-2022 04:47 PM
Salutare!
Trebuie să plătești prin intermediul telefonului, prin aplicația My Orange ( prin Pinata Party), altfel nu vei primi puncte pinata ( așa cum ai în poză). Apeși pe cele 3 puncte de jos ( dreapta) și accesezi apoi meniul Pinata Party și apoi secțiunea dorită.
Punctele thank you ar trebui să le primești, altfel trebuie să anunți la Serviciul clienți problema.
Succes!
689c86c8027862ad_screenshot_2022_03_12_15_46_46_588_com.orange.contultauorange_original.jpg
Previzualizare fișier
347 KB
Opțiuni
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 12-03-2022 08:45 PM
Si mie imi apar cumva decalat punctele thank you la o zi sau doua dupa plata. La platile online din browser nu se primesc pinate.
Opțiuni
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 13-03-2022 12:10 AM
Pentru puncte, stiu ca exista o limita minima a facturii (5.64 Euro, fara TVA). Deci, trebuie vazut daca te incadrezi sau nu in conditiile de acordare.
Ai aici mai multe detalii: https://comunitate.orange.ro/questions/2378325-primesc-puncte-thank-you-achitarea-facturii
Iar pentru Pinata, cum ziceau si colegii, trebuie facuta plata din My Orange. In experienta mea, nu e obligatoriu sa fie din sectiunea Pinata (cu toate ca, daca vrei sa fii 100% sigur, n-ai absolut nimic de pierdut), dar trebuie sa fie din aplicatia My Orange.
Client Orange