la 30-01-2026 11:34 AM - editat ultima oară la 30-01-2026 11:37 AM de DanielaH
Am observat că mai nou mi-au dispărut 800+ de puncte thank you din 2 abonamente.
Dacă Orange tot ne ia punctele mai vechi de 3 ani nu ar trebui să ne informeze când si câte puncte ne ia ? Eventual sa ne facă o oferta pentru un produs(încărcător, cablu, husa, telefon...etc) ?
30-01-2026 11:46 AM - editat 30-01-2026 11:50 AM
Salutare!
Conditiile programului spun totul.
"Condițiile desfășurării programului Orange Thank You:
- Orange Romania S.A., fără vreo notificare prealabilă, își rezervă dreptul de a stabili condițiile desfășurării programului Orange Thank You, de a efectua schimbări sau de a anula acest program, caz în care punctele Thank You își vor pierde valoarea și aplicabilitatea"
Punctele trebuiau utilizate in termenul stabilit in programul Orange thank you. Faptul ca nu au fost utilizate nu este vina Orange.
"Punctele Thank You sunt valabile 2 ani de la data acordării lor și expiră pe 31 decembrie în cel de-al treilea an.
De exemplu, punctele acumulate între 1 ianuarie - 31 decembrie 2018 și neconsumate până la 31 decembrie 2019 expiră pe 31 decembrie 2021."
https://www.orange.ro/orange-thank-you/
Imi pare rau pentru situatia ta, mai ales ca cunosteai acest aspect. Daca ai nevoie de cateva vouchere prin programul pinata, imi poti cere. Am cateva disponibile.
30-01-2026 11:46 AM - editat 30-01-2026 11:50 AM
Salutare!
Conditiile programului spun totul.
"Condițiile desfășurării programului Orange Thank You:
- Orange Romania S.A., fără vreo notificare prealabilă, își rezervă dreptul de a stabili condițiile desfășurării programului Orange Thank You, de a efectua schimbări sau de a anula acest program, caz în care punctele Thank You își vor pierde valoarea și aplicabilitatea"
Punctele trebuiau utilizate in termenul stabilit in programul Orange thank you. Faptul ca nu au fost utilizate nu este vina Orange.
"Punctele Thank You sunt valabile 2 ani de la data acordării lor și expiră pe 31 decembrie în cel de-al treilea an.
De exemplu, punctele acumulate între 1 ianuarie - 31 decembrie 2018 și neconsumate până la 31 decembrie 2019 expiră pe 31 decembrie 2021."
https://www.orange.ro/orange-thank-you/
Imi pare rau pentru situatia ta, mai ales ca cunosteai acest aspect. Daca ai nevoie de cateva vouchere prin programul pinata, imi poti cere. Am cateva disponibile.
la 30-01-2026 02:55 PM
Am acest număr/abonament din 1999 august fără întrerupere dar doar acuma am observat că dispar punctele TY, in legătura cu piniata party - in fiecare campanie strâng peste 4000 de puncte pe care nu le folosesc…
ps. mulțumesc pentru răspuns!
30-01-2026 04:18 PM - editat 30-01-2026 04:20 PM
Din păcate, acestea sunt condițiile actuale ale programului.
Totodată, condițiile pot fi modificate în orice moment, așa cum s-a întâmplat și în trecut în cazul valorii punctelor.
Când am menționat programul Pinata, m-am referit la voucherele de 10 euro, respectiv la reducerea de 10%.
Punctele Pinata sunt utilizate pentru accesarea opțiunilor disponibile în cadrul programului.
Îți doresc o zi frumoasă!
la 30-01-2026 12:11 PM
Salutare!
Punctele sunt valabile 2 ani, dar nu mai tarziu de 31.12 a celui de al doilea an. Ca exemplu: punctele acumulate pe parcursul anului 2026 vor expira la 31.12.2028 (a se vedea ca intregul an "expira" la aceeasi data, deci sunt, practic 3 ani).
Legat de o oferta... porti lua, practic, orice produs fizic cu punctele. Daca primesti o oferta la ceva ce nu iti este util, crezi ca te-ar ajuta acea oferta? Recomandarea ar fi ca fiecare client sa-si gestioneze acest beneficiu intrucat este greu de spus ce doreste fiecare.
Eu cand am renuntat la abonament, stiam ca voi pierde punctele (daca tin bine minte, echivalau cu aproximativ 100-150E, fara bonificatia de achizitie online cu prelungire).
la 30-01-2026 05:20 PM
Salutare!
După 3 ani, da ți se iau, este prevăzută în TCG treaba asta și nu ai ce face. Trebuie consumate înainte de a expira!
Chiar îmi pare rău!
la 30-01-2026 06:57 PM
2 ani @Vio73,
S-a modificat anul trecut termenul de valabilitate, daca nu chiar din 2024.
la 30-01-2026 07:00 PM
Salut @Dj_Stefi,
Poți face o solicitare din contul tau My Orange pentru relocarea punctelor manual pe motiv ca nu ai fost informat ca urmează sa expire.
Desi nu exista un mecanism prin care sa iți fie adus in atenție ca expira punctele eu zic sa încerci sa vorbești cu Orange pentru a găsi o soluție in cazul tau. Multa bafta!
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor