anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce este cu nr telefon 3838 in desfasurator?

Crisan1
Junior entuziast

Stie cineva ce este cu acest nr scurt.Am gasit in desfasurator in aplicatie sms trimis la acest nr.In telefon nu am gasit ca am trimis sms.

1 Soluţie acceptată‚

Vio73
#StarMember

Salutare!

Ai răspunsul aici.  Este vorba despre vreun terț, ceva.

,, Numarul scurt 3838, acesta apartine operatorului partener SMS Highway, care te poate ajuta cu detalii suplimentare daca apelezi numarul de contact 0742089882; prin Orange se face doar taxarea pentru serviciile oferite de acest operator partener."

Baftă !

Vizualizare soluţie în postul original

21 Răspunsuri 21

Vio73
#StarMember

Salutare!

Ai răspunsul aici.  Este vorba despre vreun terț, ceva.

,, Numarul scurt 3838, acesta apartine operatorului partener SMS Highway, care te poate ajuta cu detalii suplimentare daca apelezi numarul de contact 0742089882; prin Orange se face doar taxarea pentru serviciile oferite de acest operator partener."

Baftă !

Crisan1
Junior entuziast

Buna.Am luat legatura cu acea firma telefonic si prin mesaje.Este din  Serbia.Reprezentantul firmei a reusit doar sa blocheze accesul la numere mele de telefon.Nu a vazut de ce serviciu este legat acel sms trimis de mine.De fapt nu am trimis vreun sms.Apare doar in desfasuratorul din aplicatia my orange .Veric saptamanal acest desfasurator Am luat legatura cu serviciul relatii clienti.Prefer sa nu comentez absolut nimic referitor la aceasta interactiune.In concluzie,noi,abonatii,suntem lasati sa ne descurcam singuri.De cateva zile "scotocesc "internetul ptr. a descoperi ce trebuie sa fac si unde ma pot dezabona in cazul in care in urma acelui SMS s-a generat vreun abonament.Poate in aceasta comunitate voi gasi xateva raspunsuri ptr.dezlwgarea acestei enigme.

Noi suntem în general tot clienți, ca și tine. Doar că vin aproape zilnic situații din astea aici și învățăm cu toții câte ceva. 

DanielaH
Moderator

Salut, @Crisan1!

Așa cum spunea și Vio73, numărul scurt 3838 aparține partenerului SMS Highway care oferă servicii de mobile marketing. Dacă te-ai dezabonat, nu-ți face griji, acel SMS nu generează niciun abonament nou.

Crisan1
Junior entuziast

Multumesc ptr.raspuns.Am contactat firma sms Highway .Cei de la firma au blocat accesul la numerele mele de telefon dar nu au stiut sa-mi spuna ce servicii am accesat prin acel sms.

Crisan1
Junior entuziast

Problema mea este ca nu stiu cum sa ma dezabonez daca exista vreun abonament.Deocdata nu a aparut vreo plata in aplicatia my orange.Am inteles ca prima saptamana ar fi gratuita la unele abonamente .Deci in aceasta seara se poate sa am surprize neplacute.Nu inteleg motivul ptr.care Orange ne lasa sa ne descrcam singuri cu aceste probleme.

Crisan1
Junior entuziast

Nu m-au dezabonat de la vreun abonament.

DanielaH
Moderator

Ce scrie in SMS-ul pe care l-ai primit? Poți atașa o captură de ecran?

Dezabonarea se face la numărul 0742089882, de luni până vineri între orele 9-18.

Crisan1
Junior entuziast

Buna.Nu am primit mesaj.Am gasit sms trimis in desfasurator la 3838.Am contactat firma SMS highway la acelasi nr.de tel indicat si de tine.Este in Serbia.Am comunicat cu firma si prin sms.Firma a avut dreptul doar sa blocheze accesul la numerele mele de telefon ptr.nrb3838.Aceasta este o firma de comunicatii care asigura servicii terti.Nu au reusit sa vada serviciul de care este legat acel sms trimis de mine.Problema este ca mesajele s-au trimis de pe ambele numere de telefon la aceeasi ora Am doua cartele in telefon.

Crisan1
Junior entuziast

Mi-au trimis mesaj ca firma nu face dezabonarea  ,face doar blocarea despre care ti-am spus in mesajul precedent.Cei de la Orange.nu se implica in conditiile in care eu sunt abonata la Orange.

Bună! Nu știu ce dezabonare face cineva la ceva ce nu te ai abonat; ai grija ca poate tocmai contactindu-i sa nu generezi altceva! Nu i-ai intrebat- cum te -ai abonat la ei; prin ce metoda? Orice abonare care generează costuri nu se face printr-un singur click pe un link asa cum aberează unii. Dacă ai răbdarea necesara-din câte mi au zis și mie altii- , exista ANCOM- forum superior peste toți furnizorii de servicii.... As vrea sa știu și eu cum rezolvi, te rog!

Nu știu de ce ai zis Serbia...uite ce am găsit eu în căutare!

1000017522.jpg

•  Se vede din adresa ca e în București .

Crisan1
Junior entuziast

Buna.Multumesc ptr.mesaj.Am gasit firma indicata de tine inca din ziua in care am descoperit sms la nr.3838.Am sunat si a raspuns in lb.engleza.Am comunicat cu ei prin sms cu traducator.Am primit raspuns de la ei de la nr.din Serbia.Au raspuns ca pot doar sa blocheze accesul la numarul meu de telefon.Eu ,inca nu am primit vreun mesaj ca as avea vreun abonament .

Crisan1
Junior entuziast

In data in care apare sms la 3838 am avut probleme cu adresa de mail si mi-au trimis cod de identificare.Am gasit pe internet persoanele care se ocupa de aceasta firma,inclusiv persoana care a corespondat cu mine,cu nume si prenume.Cauta sms Highway nr tel 3838.Deocamdata astept sa vad daca apare vreun abonament si voi actiona acolo unde trebuie.Astept si raspunsul de la Orange.

Bună! Succes, pana la urma tu știi ce faci! Eu nu am încredere în oricine de pe net care își da un nume și prenume pe care nu pot sa le verific... la câte escrocherii se intampla. Și ce dacă era număr din Serbia, cunosc persoane care suna din România cu nr din alta tara...doar nu e mare scofala sa te prefaci ca nu știi limba mai ales când ești "antrenat" în acest sens. Cert e ca nu este un nr scurt de la care se primesc coduri de recuperare cum încearcă unii sa motiveze, exista o lista întreaga pe internet cu toate nr scurte- care pentru ce sunt.

• Iar ei-Highway- cum au decis sa blocheze nr către tine? Ce certitudine au ca tu ești titularul abonamentului? Ca doar nu ai contract cu ei ca să te aibă în baza de date, și presupun ca nu le ai dat datele pe net 
  • Oricum pt. mine nu contează doar costul de pe factura, degeaba nu am cost suplimentar dacă telefonul are un fasiit ca atunci când e spionat