Am detinut, impreuna cu un amic, un blog in care postam, printre altele, articole referitoare la diversele achizitii personale din domeniul electo - it&c precum si experientele noastre in utilizarea acestora.
Spre exemplu daca unul din noi achizitiona un TV nou, realizam un articol insotit de fotografii despre acel produs. De unde a fost achizitionat, pretul, caracteristici, montaj instalare, caracteristici tehnice, calitatea imaginii, sunet, telecomanda, navigarea in menu, puncte forte, puncte slabe, recomandari, etc.
Tutorialele sunt bune atat timp cat sunt cu subiect si predicat, sunt realizate de persoane independente si nu se transforma in advertoriale, adica atat timp cat persoana care le realizeaza nu primeste niste bani pe sub masa pentru a pupa in 3 litere produsul X sau Y. Asa cum face Buhnici, spre exemplu. Personal nu pot sa iau de bun tot ceea ce ne spune Buhnici in tutorialele sale referitoare la produsuel X sau Y.
Am spus ca am detinut, pentru ca in momentul de fata timpul nu ne mai permite sa ne ocupam de portalul respectiv.