Am înțeles ce spuneți toți, despre captcha / nu sunt robot.. am întâlnit și eu mesajele de genul acesta, ce-i drept n-am dat importanta de ce apar, acum înțeleg ca ar putea fi din cauza consumului mare de internet.. desi, 2 gb intr-o săptămână, sau in cat o fi fost, ca n-am fost atenta, nu mi se pare consum mare..
Pe mine m-a derutat mesajul scris cu rosu, după ce, eu urmam toți pasii si părea sa fie ok.. cand ma trezeam în aceeași pagina, s-o iau de la capăt..
Pentru ca, daca nu bifezi "nu sunt robot", nu apar imaginile.. iar, dacă nu bifezi corect imaginile, cand apeși "confirmare" nu te lasa sa treci mai departe, îți afișează alte imagini.. deci făceam tot ce trebuie si apărea mesajul scris cu rosu, cand încercăm sa intru în cont sau comunitate..
Cu siguranță a fost o eroare.. si, ar putea sa aiba o legătură si cu netul.. Pentru ca, eu nu prea folosesc wi-fi acasă, având net cu mult peste ce consum eu.. si, mi-a apărut acea eroare pe ambele telefoane, dar, nu si pe un telefon conectat la wi-fi, pe acela am întrat din prima, fără probleme.. este o cartela in perioada de gratie, primita la prelungire abonament si, pana expira, e pe post de fix acasă... :))