anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Sistarea serviciilor fixe pe cupru fara notificare

andrei71
Junior

**beep** fara margini.  In luna februarie ac se trimite o notificare că se majorează serviciile fixe pe cupru cu 3 euro incepănd cu 06.11.2025 (sic!). In 30 martie se ridică cablurile de pe stalp fară notificare. In 01 aprilie ac se trimite un sms cum că in termen de 5 zile se va desfința serviciul de telefonie (SIC!) care de fapt a dispărut de 3 zile deja...

9 Răspunsuri 9

Vio73
#StarMember

Salutare!

Și nu ai primit alternativa de internet fix 4g, prin router mobil?

Te întreb pentru că în zonă la mine, unde există și fibră, toți cei care au avut servicii fixe prin cupru și au dorit, au avut alternativa respectivă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

andrei71
Junior

Nu , dar nu aveam nevoie de asa ceva . Efectiv au luat cablul de pe stapt si gata. Ba mai mult  azi, după 3 zile primesc un sms ca timp de 5 zile se v a sista serviciul de voce  prin cablu de cupru. Cum pot să fie asa de redusi mintali ca sa trimitiu un sms  ca sistezi un serviciu pentru care ai contract l-ai sistat deja ! ba mai mult recunosc că trebuia să mi aducă un telefon gsm cu cartelă cu acelaș număr dar asta in noiembrie 2025 !

Eu nu am folosit niciodată cupru, dar net 4g am folosit mulți ani și am fost mulțumit. Sigur, depinde de locație , dar eu aveam viteze de peste 120-150 Mbps, iar pe sârmă erau 17-18 Mbps.

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

ops....e vorba de telefonia fixă   fostul romtelecom - utilizat de mama mea octogenară..

...nu inteleg de ce tot faceti referire la internet

Da, nu îmi era clar despre ce este vorba. Și eu ip am pe tatăl meu octogenar și are telefon mobil.

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Trebuie să contactati serviciul clienți Orange și să depuneti o sesizare în acest sens. Dacă nu beneficiați de serviciu și plătiti în continuare, nu este normal. Doar comunicând cu ei puteți ajunge să rezolvați situația. Noi, aici în comunitate, suntem clienți ca și dumneavoastră și, din păcate, nu vă putem ajuta în această privință.

Nu ceream ajutor ci...semnalam un aspect al nesimțirii celor de la Orange...mint cu nerusinare și incercand să și ascundă  mizeria mai rău și-o adncesc

MihaiC99
Campion certificat

Nu cred că este intenționat, cel mai probabil este o lipsă de comunicare între departamente. De aceea, cred că o sesizare ar putea ajuta la soluționarea problemei.

Ardelean218
Începător
  1. Vrea original banii pentru trader iei în rate bani