anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Probleme activare apel wi-fi pe un iphone 12 pro max

D_Uctilul
Junior entuziast
Buna ziua. Nu reusesc sa activez functia de apelare via wi-fi de pe un telefon iphone 12 pro max, e-sim si abonament, De fiecare data imi apare ecranul ce-l atasez prezentei postari. Precizez ca am resetat configurarile de retea, ca am apelat la cei de la apple si mi-au confirmat ca hardware-ul telefonului este ok iar cei de la orange mi-au trimis un sms ca mi-au trimis mail cu raspunsul lor la aceasta sesizare dar....nu am primit mailul. Mai precizez ca am restartat routerul si am incercat ambele benzi (2.4 Ghz si 5 Ghz). Multumesc anticipat
17 Răspunsuri 17

Vio73
#StarMember
Salutare! Deci nu-ți merge să activezi apel wifi sau cum? Poate te ajută acest filmuleț: https://youtu.be/X1JYI2u3oPU Oricum, te sfătuiesc să suni și la 300, dacă nu reușești, pentru ajutor. Baftă!

D_Uctilul
Junior entuziast
Mda, multumesc pentru film, dar nu aia era problema mea....cred ca am descris destul de explicit in postare. Probabil ca nu ati citit-o pana la final. O zi superba.

Vio73
#StarMember
Deci nu se pot iniția apeluri wifi ? Cred că doar cei de la Tehnic te pot ajuta!

D_Uctilul
Junior entuziast
Mai încerc. Mulțumesc. .

Vio73
#StarMember
Ai parcurs toți pașii descriși la suportul lor? https://support.apple.com/ro-ro/HT203032

D_Uctilul
Junior entuziast
Da...cu asta am inceput.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Suna la 300, problema e la Orange.
Client Orange

Razvan
#StarMember
Suna la 300 sau tichet prin aplicația My Orange până dai de un tehnician care să te ajute în problema ta. Să le deschizi tichet până îți configurează corect contul.

mihai_13
Maestru
Iphone are mereu probleme de acest fel ... https://www.guidingtech.com/fix-wi-fi-calling-not-working... https://gadgetstouse.com/blog/2021/08/10/fix-wifi-calling... ai doua linkuri care iti pot fi de ajutor - incearca . si acest video https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=XyEPN28kGPM&feature=emb_logo

D_Uctilul
Junior entuziast
@mihai_13: am urmarit cu atentie solutiile trimise de tine. am facut tot ce se recomanda acolo - in plus, am dezactivat/activat linia (nu am putut scoate cartela sim deoarece am esim) si m-am conectat la alt wifi. niciun rezultat. am apelat la 300 si mi s-a spus ca totul este ok in contul meu, am deschis un tichet, 164501135, la care am primit un sms ca raspunsul mi-a fost trimis pe mail....numai ca nu am primit mailul. nu stiu, ori astept pana cand voi da un factory reset la telefon sau apare un update de soft, ori renunt la aceasta optiune. o zi frumoasa

DanielaH
Moderator
@D'Uctilul, colegii noștri au resetat serviciul de apel WiFi pentru numărul tău și au rugămintea să faci un restart al dispozitivului. Te așteptăm cu feedback. Mulțumim.

Viocat
Senior certificat
Din cate am inteles din descriere problema era la functia telefonului, deci restartul routerului nu ajuta cu nimic. Mai util ar fi restartul telefonului in cazul vreunui update. Mentionez restart si nu inchis telefon deschis. Tot mai multe updateuri de dispozitive sunt setate sa se incarce doar la restart nu inchis/ deschis telefon. Bafta cu problema! Sa ne spui daca s-a rezolvat.

D_Uctilul
Junior entuziast
Am restartat telefonul. Nimic. Aceeasi situatie ca in captura de ecran atasata primei mele postari.

D_Uctilul
Junior entuziast
Am mai incercat acum, intr-o doara, activarea serviciului si s-a deschis pagina cu termeni si conditii si, la final, butonul portocaliu cu verificarea compatibilitatii. A mers! L-am activat! Multumesc tuturor celor care si-au facut timp sa ma ajute. O zi superba tuturor.