anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Nu pot apela numarul telverde 0800070018

CristianSerb
Junior

Începând din data de 22/10/2025, am primit numeroase sesizări din partea clienților care folosesc cartele sau abonamente Orange, semnalând că nu pot apela numărul 0800 070 018, primind mesajul vocal:

“The mobile subscriber is not reachable.”

Am efectuat personal mai multe teste din rețeaua Orange și pot confirma aceeași problemă.

Apelurile din alte rețele mobile (ex. Vodafone, Digi) funcționează fără probleme, deci incidentul pare a fi limitat la Orange.

12 Răspunsuri 12

delfinas
#StarMember

Cristian, bun venit in Comunitate!!!

Am incercat sa sun si, intr-adevar, imi spune ca numarul nu exista/nu e corect si sa tastez cu mai multa atentie. Am sunat si de pe VF si acolo nu am avut probleme. Ori voi ati activat o restrictie sa nu fiti sunati de la numere Orange, ori e o problema pe contul vostru, din centrala. Oricare ar fi cauza, nu aici  se va rezolva. E o comunitate a clientilor Orange.

Pentru a solicita o rezolvare, trebuie sa faceti o adresa oficiala catre Orange. Puteți folosi chat-ul din aplicația mobilă
My Orange, secțiunea: Altele > Contact și feedback > Scrie-ne.

Am trimis deja solicitare pe mail, insa nu am primit raspuns, de accea am decis sa scriu aici. Am verificat in intern si nu avem restrictii. Pana in data de 21 octombrie nu am avut aceste probleme. Am scris deja si pe chat si nu mi s-a oferit nicio solutie.

DanielaH
Moderator

Cristian, ai cumva numărul sesizării/ solicitării pe care ai facut-o? 

Asta e tot ce am primit. Din pacate, nu apare si un numar de inregistrare, desi am solicitat in mod expres acest lucru in sesizare.

Mulțumesc pentru detalii. Înseamnă că situația ta este în atenția colegilor noștri. Îți recomandăm să aștepți răspunsul lor legat de soluționare și te așteptăm să revii cu vești bune.

Se poate urgenta cumva primirea unui raspuns? Impactul este destul de mare.

Încercăm. Ne poți trimite în mesaj privat numărul de telefon Orange de pe care ai testat?

am trimis mesaj privat

inca nu am primit niciun raspuns.

situatia este critica.

rog urgentare primire solutie.

multumesc 

Îmi pare rău :((

Înțeleg că situația este importantă. Colegii noștri încearcă să rezolve cât mai rapid.

Mulțumim pentru răbdare și înțelegere.

situatia a fost rezolvata.

multumesc 

Mă bucur. Mulțumim pentru confirmare și te mai așteptăm în Comunitate.

O zi frumoasă!