anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Google Messages problema cu poze, gifs etc. pe date mobile

bgd14
Junior
Buna ziua,
Va scriu despre o problema pe care o intampin cand folosesc functia de chat din aplicatia Messages (https://www.orange.ro/servicii/chat-messages/). Problema este urmatoarea, cand sunt pe date mobile, nu pot primi poze, stickere, gifs etc. Apare ca am primit ceva daca dau download nu merge revine tot la cerculetul in care pot da download. Problema aceasta o am cu toti cunoscutii care sunt pe Orange/Yoxo, nici ei la randul lor nu pot primi poze. Am incercat cu alti cunoscuti din retelele Vodafone si Digi, iar ei pot primi poze fiind pe date mobile. Deci este o problema la voi. Ce se poate face, astept un raspuns!
Multumesc!
1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator

Salut tuturor!

Ne cerem scuze pentru întârzierea răspunsului.

Situația semnalată de voi este cunoscută și a fost escaladată de către colegii noștri la Google. Avem în acest moment un prim răspuns intermediar și anume că problema va fi corectată de Google, la viitorul release al aplicației mobile Google RCS. Din păcate nu avem un termen estimat pentru această rezolvare.

Vă vom ține la curent dacă vom avea noutăți.

 

Update 20.04.2022 - Situația a fost remediată.

Vizualizare soluţie în postul original

31 Răspunsuri 31

Nickey
Începător
Confirm si eu rezolvarea problemei. La mine ieri nu mergea. Azi dimineata am primit un update la Google Messages, dar nu testasem inca. Acum merge. Multumim Orange pentru rezolvare.

DanielaH
Moderator
Mulțumim pentru confirmare! @bgd14, poți verifica și tu, te rog?