Ai incercat sa vezi heic-ul pe Windows? Daca da, vezi ca ai nevoie de o extensie ca sa poti sa-l deschizi in Windows.
Pozele facute cu iPhone, daca sunt jpeg, ar trebui sa se incarce ok. Nu prea inteleg la ce te referi cu faptul ca se incarca in documente, dar nu se incarca langa celelalte... Cum le-ai urcat in cloud? De pe telefon, sau laptop/PC?
Update:
Am incercat si eu. Si...n-am reusit sa reproduc problema. Platforma Orange pare sa suporte HEIC fara probleme. Atat online (in browser), cat si in aplicatii (iOS, Android si Windows).
@Darvin, ne poti spune pasii pe care i-ai facut ca sa ajungi la problema asta? Sau cum ai ajuns la concluzia ca nu se pot incarca fisiere HEIC in Orange Cloud?
Mie mi-a mers fara probleme. Iar pentru a putea vedea imagini HEIC pe Windows, cu aplicatia Photos (preinstalata), vei avea nevoie de o extensie numita "HEVC Video Extension". O poti descarca de aici: https://www.free-codecs.com/hevc_video_extension_download.htm (vezi sa selectezi varianta "x64" in caz ca ai Windows pe 64 de biti. Versiunea 1.0.50361 mie mi-a mers perfect. O poti incerca si tu. :)
Sa-mi zici te rog daca iti merge asa, sau ce anume nu ti-a mers. Pentru ca, din cate pot eu sa-mi dau seama, si in ciuda primelor concluzii (aparent gresite), Orange Cloud suporta HEIC.
Client Orange