anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu merg încărcate fișiere heic în Orange Cloud

darvin
Junior entuziast
Bună ziua.Stiti de ce nu merg încărcate fișiere heic în orange cloud?
6 Răspunsuri 6

Viocat
Senior certificat
De obicei sunt implementate tipuri de fisier din windows

arsradu
#StarMember
Primesti vreo eroare? Presupun ca nu suporta pltforma. Poti folosi Google Photos pentru asta, daca nu mai ai spatiu in iCloud.
Client Orange

FLo1
#StarMember
”Nu merg” încărcate sau vizualizate? În prima variantă ar trebui să fie ok, doar e un simplu fișier. În al doilea caz, regret. Este un format care e pe placul doar a celor cu iPhone sau Mac, nu al celor cu Windows, Android etc.

arsradu
#StarMember
Nu cred ca tine de platforma utilizatorului, cat de ce suporta “cloud-ul”. Google Drive de exemplu stiu ca nu suporta. Dar Google Photos da. Banuiesc ca la upload se face verificarea tipului de fisier. Posibil sa nu se poata incarca nici fisiere executabile, pentru ca pot contine virusi. Acuma, nu e cazul pentru heic. Dar cel mai probabil platforma de cloud a Orange-ului nu suporta formatul asta. Alternativ, se poate converti in jpeg, dar binenteles ca asta inseamna si pierderea “live-ului” din acele fisiere, intrucat jpeg-ul nu suporta asa ceva.
Client Orange

darvin
Junior entuziast
Se pot vedea in rubrica documente, dar nu se pot adauga in cloud langa celelalte,curios.Am incercat si descarcate degeaba.Au fost primite dintr-un iphone, dar am observat ca pozele facute cu iphone se incarca. Multumesc!

arsradu
#StarMember
Ai incercat sa vezi heic-ul pe Windows? Daca da, vezi ca ai nevoie de o extensie ca sa poti sa-l deschizi in Windows. Pozele facute cu iPhone, daca sunt jpeg, ar trebui sa se incarce ok. Nu prea inteleg la ce te referi cu faptul ca se incarca in documente, dar nu se incarca langa celelalte... Cum le-ai urcat in cloud? De pe telefon, sau laptop/PC? Update: Am incercat si eu. Si...n-am reusit sa reproduc problema. Platforma Orange pare sa suporte HEIC fara probleme. Atat online (in browser), cat si in aplicatii (iOS, Android si Windows). @Darvin, ne poti spune pasii pe care i-ai facut ca sa ajungi la problema asta? Sau cum ai ajuns la concluzia ca nu se pot incarca fisiere HEIC in Orange Cloud? Mie mi-a mers fara probleme. Iar pentru a putea vedea imagini HEIC pe Windows, cu aplicatia Photos (preinstalata), vei avea nevoie de o extensie numita "HEVC Video Extension". O poti descarca de aici: https://www.free-codecs.com/hevc_video_extension_download.htm (vezi sa selectezi varianta "x64" in caz ca ai Windows pe 64 de biti. Versiunea 1.0.50361 mie mi-a mers perfect. O poti incerca si tu. :) Sa-mi zici te rog daca iti merge asa, sau ce anume nu ti-a mers. Pentru ca, din cate pot eu sa-mi dau seama, si in ciuda primelor concluzii (aparent gresite), Orange Cloud suporta HEIC.
Client Orange