Salutare!
Părerea mea este că sunt persoane și persoane și nu există pădure fără uscături, din păcate. Nu că îi iau apărarea, chiar mi se pare și mie destul de revoltătoare o astfel de atitudine, dar trebuie să nu ne luăm pur și simplu după un angajat care are o zi mai proastă sau e întâmplător ,,în plus" pe postul respectiv. Există pe la toți operatorii, din păcate! Deci trebuie să fie calmi, să gândim la rece, nu să ne enervăm la tot ce fac și zic unii sau alții, mai ales cei de la Serviciul clienți. Pe mine m-au enervat în ultima luna vreo două persoane, un bărbat și o femeie, dar mi-am dat seama că sunt unii pe acolo care chiar nu am habar de ce fac și recomand Orange să fie mai atenți cu firmele acestea de servicii externalizate de unde și cum își selectează angajații. Mulți dintre noi știu că cei de la Serviciul clienți nu sunt de la Orange in cea mai mare parte ci sunt firme terțe care sunt angajate să facă aceste servicii, lucru valabil și la alți operatori.
Poți să faci o sesizare scrisă în la serviciul.clienti@orange.ro, în care să scoți în evidență inadvertențele întâmpinate, dar nu trebuie să te enervezi.
Succes!