anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ciudatenie apel WiFi iPhone

Pololică
#StarMember
Salutare,
Am o nelamurire (nu ma deranjeaza, doar ca mi s-au aprins "luminile in bord"): in timpul unor apeluri din ultimile zile (cel putin doua, nu stiu daca e mai veche problema) in timpul apelului apare orange4g (ca in poza), in loc de Orange Wi-Fi. Semnalul este de 3G pus manual (fiind la interior, semnalul baleiaza in functie de cat de distanta fata de fereastra).
Pe scurt: sun (sau sunt sunat), apelul WiFi ramane semnalizat de telefon, dar, dupa un timp "cade" in orange4g (dar conectat la WiFi).
Pentru cei care nu au IPhone: cand IPhone-ul este conectat la WiFi, nu apare la ce semnal GSM este conectat telefonul (2G/3G/4G/5G).
Singura setare modificata la WiFi (in telefon) este cea pentru Configurare Proxy setat pe Automat (din 3 optiuni disponibile: Dezactivat, Manual si Automat). Am vazut ca e singura setare prin care pot sa raman cu apelul WiFi activ si sa nu pice in semnal GSM.
Datele tehnice ale telefonului: IPhone SE (2016) cu IOs 15.1 la bord.
Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.
15 Răspunsuri 15

Pololică
#StarMember
Revin cu un posibil bug. De data asta telefonul e un Huawei Nova 8i (luat de la Orange, cu toate actualizările). Ultima conectare la un Wi-Fi a fost la o rețea UPC /Vodafone. Pe 5GHz, nu am probleme, dar pe 2,4GHz mai cade în GSM. Am observat în zona EMAG de la A1. Apelul 4G funcționează fără probleme. Nu prea îmi dau seama unde rețeaua rămâne "agățată" întrucât de acasă ma sui în mașină și ma cobor la munca (și viceversa) și nu am sesizat sa ramana wifi în loc de volte.
Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.