anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Câștig neefectuat - tentativă de fraudă

Mădălina_4
Junior
Bună ziua! Aveți idee cum trebuie să procedez pentru a-mi ridica premiul? Am participat pe 17 februarie la o extragere orange si am castiga un telefon S10 pe care nu l-am primit nici acuma. Am fost la sediile orange ca sa intreb si mi s-a spus sa astept ca o sa primes coletul acasa, dar nimic.
1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator

@Mădălina, da, este vorba despre o tentativă de fraudă.

În cazul în care ai dat curs invitației de completare a chestionarului, îți recomandăm schimbarea imediată a parolei cu una mai puternică, diferită pentru fiecare sistem/ aplicație în parte. Dacă ai introdus date bancare îți recomandăm să te adresezi imediat băncii.

 

Avem pe site o secțiune dedicată prevenirii tentativelor de fraudă: https://www.orange.ro/termeni-si-conditii/#tentativefrauda

Vizualizare soluţie în postul original

24 Răspunsuri 24

FLo1
#StarMember
Pacaleala e o meserie veche si nu doar in Romanica. Totusi ma ingrijoreaza oarecum si imi da de gandit "pregatirea" SPECIALISTILOR din Orange Shop. Citez mentiunea initiala: "Am fost la sediile orange ca sa intreb si mi s-a spus sa astept ca o sa primes coletul acasa, dar nimic". Asa ceva la un angajat care se presupune ca are training la zi, a fost angajat pentru performantele sale, isi cunoaste meseria, cunoaste campaniile si promotiile societatii la care este angajat si probabil mai are si putina experienta in prevenirea si combaterea unor astfel de fapte.... este de neconceput. Un astfel de "consultant" lucreaza mai degraba impotriva ta, decat sa te ajute. Trist... ca ne lasam usor "lamuriti" de astfel de angajati.

Ascary
Campion certificat
Flo nu fi asa de sigur ca asta i-a spus consultantul Orange. Aici avem doar ce a mentionat initiatorul intrebarii.

Jay
Campion certificat
E posibil sa fi intrebat la un partener, nu neaparat la Orange, ca doar sigla o au multi, daca nu toti colaboratorii si, daca intrebarea a fost gen "am castigat un premiu, cum il ridic" atunci si intrebarea a fost pe masura, asteptati ca vine acasa.. Ceea ce este adevarat.. Un colet de la Orange vine acasa prin curier, nu te duci sa-l iei de la Posta..

FaraUnID
Campion certificat
Marea majoritate a angajatilor din Shop-uri / Store-uri sunt extrem, extrem de prost pregatiti si spalati pe creier de catre coropratisti, iar singura lor descriere din fisa postului este "Incheierea de noi abonamente" cu mentiune ca daca acest lucru implica si calcatul pe cadavre, cu atat mai bine!

FLo1
#StarMember
@Ascary: Nu stiu si nu judec. Discut doar cele relatate, sper cu buna credinta. Daca "minciunim" doar de dragul discutiei, atunci subiectul poate fi inchis. Totusi sper sa nu fi fost o reactie a reprezentantului din Shop chiar cu astfel de cuvinte.

Ascary
Campion certificat
Intradevar Flo, n-or fi toba de tehnologie, insa intr-un Orangeshop totusi au consultanti pregatiti, iar daca nu stiu sa raspunda la o intrebare, intreaba supervisorul din office :). Eu sunt mai reticent si nu prea cred ca un consultant Orange l-a trimis pe inițiator direct acasa unde sa-si astepte linistit "premiul". Fac si ei niste verificari chiar daca intrebarea era puerilă si merita un raspuns de genul " mergeti acasa si asteptati pana la calendele grecesti frumosul premiu".

Vio73
#StarMember
Sincer, și eu cred că e vorba de vreo neînțelegere, pentru că sunt multe tentative din astea, cărora le cad pradă multe persoane!

Jay
Campion certificat
Ieri a fost ziua mea norocoasa.. chiar n-am mai prins de multi ani o asemenea ocazie, de a fi unul dintre cei 10 "de castigatori" care primesc "un gratuit cadou" Iphone.. si, pentru ca am vrut sa stârnesc invidii, împărtășesc cu voi aceasta veste importanta.. P.S. Just kiddn'.. ce ma enervează la astfel de tentative de frauda este ca nu le poti inchide apasand butonul înapoi, cel puțin la mine n-a mers.. si pare oarecum logic sa nu mearga, din moment ce eu n-am intrat pe nicio astfel de pagina, a răsărit de nicăieri..

Ascary
Campion certificat
Cred ca in curand au sa bage promotii cu BMW-uri...sa vezi atunci cati se vor inscrie...sarakilor :))

Burceamario
Începător
Ma inregistram