anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Bonusuri Orange oferite la ziua de naștere/ onomastica

Laura_cio
Senior
De ziua de naștere/onomastica, Orange oferă cadouri pentru cartela/abonament. Despre ce cadouri este vorba?
1 Soluţie acceptată‚

Vio73
#StarMember
Doar pentru posesorii de abonamente se oferă net nelimitat în luna în care ai ziua de naștere și de ziua onomastică un voucher de 10% reducere la accesorii în Magazinul online. Poti vedea aici noua campanie de fidelizare https://www.orange.ro/orange-thank-you/
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Vizualizare soluţie în postul original

81 Răspunsuri 81

FLo1
#StarMember
@Tina: Personal prefer să nu îmi dea nimic și să știu, decât să îmi dea tot ce nu vreau și ulterior să se laude cu această ”faptă”, ba să mă mai pună și la plată. Că așa cum sesizau alții din Comunitate, ”Nici o faptă bună nu rămâne ... nepedepsită”. @FaraUnID: Păi să vezi ce de aghiazmă va primi Orange pe joi (mâine)... de nu va mai fi nevoie de dezinfectant. ”Purificare prin neimplicare”.... noul slogan portocaliu.
Aprecierea unui răspuns ajută o Comunitate și unește pasiuni!

DanielaH
Moderator
@FLo_1, situația este în continuare în atenția colegilor noștri și, așa cum am promis, vom reveni cu un răspuns. În altă ordine de idei, ai încercat să obții codul voucherului logându-te în contul tău existent My Orange (Beneficii/ Bonusuri) și n-ai reușit?
Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

Vio73
#StarMember
Nu știu dacă Flo_1 este abonat, pentru că, din câte știu eu, bonusurile de ziua de naștere și cea onomastică sunt pentru abonați!
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

FLo1
#StarMember
@DanielaH: Mulțumesc. Cât privește logarea pe cont, la ”beneficii”, exceptând ”poveștile” cunoscute despre anii vechime și punctele TY, acel beneficiu de 10% este ”GREY”(inactiv), și cel cu ziua de naștere cu detaliile aferente. Nici o urmă de accesare voucher, dacă aceasta era ideea. LE: Pardon.... a apărut ulterior, în ”Alte bonusuri”.... valabilitate 30 de zile. Rămâne de văzut dacă se poate și folosi. Revin dacă am noutăți.

FLo1
#StarMember
Vio73: Dacă eu personal mă descurc și folosesc un număr Orange care nu are nevoie de resurse lunare (trăiască VoIP), aceasta nu înseamnă că nu aș putea avea un abonament. Atât doar că nu-l folosesc eu. Simplu. Oricum problema s-a rezolvat. Sper că și pentru ceilalți. PS: Nu mă găseam în discuție (topic) dacă nu eram implicat în subiect.

Gheo
Junior entuziast
Am verificat si eu: intr-adevăr, in secțiunea Beneficii / Alte bonusuri apare un voucher format din 15 cifre care poate fi folosit pentru reducere 10% accesorii valabil 30 de zile începând cu 23.04.2021 (Sf Gheorghe). Prin urmare, problema semnalata a fost rezolvată. Multumim.

DanielaH
Moderator
Așa cum spunea mai sus MihaelaC, problema a fost doar la inserarea unui link eronat în SMS, care trimitea către crearea unui cont nou My Orange. Cu alte cuvinte, pentru accesarea voucherului nu este necesară deschiderea unui cont nou, voucherul se poate obține din contul existent. Link-ul https://oran.ge/contnou se adresează doar clienților care nu dețin un cont My Orange.
Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).