anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ati urmarit Tutorialele Orange Expert de la categoria Mobil?

Miha_Z
#StarMember
In categoria Mobil, in josul paginii avem cateva tutoriale Orange Expert. Ati vizualizat tutorialele? Cum vi s-au parut?
1 Soluţie acceptată‚

Alex_G_
Cunoscător
In categoria mobil, in josul paginii putem găsi tutorialele orange expert care mi se par foarte utile. De multe ori când sunt in autobuz sau in metrou și merg foarte mult, ma mai uit la câte unul. Sunt explicate in detaliu și sunt abordate subiecte de interes pentru clienti. Imi place mult ideea aceasta, mai ales ca in ultima vreme toată lumea face tutoriale pe YouTube despre diverse lucruri, iar aici primesti răspunsul direct de la sursa, un răspuns cu o informație verificată și reala.

Vizualizare soluţie în postul original

17 Răspunsuri 17

Mădălin
Cunoscător certificat
Am urmărit câteva tutoriale ale lui Buhnici (cred ) despre Allview X4 soul pro despre care spunea că e fenomen iar eu am descoperit că e o epava de telefon... Nu mă bazez pe reviewurile plătite pentru 5imi cumpăra un telefon

Vio73
#StarMember
Tutorialele Orange Expert sunt destul de ok, nu precum cele plătite.
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Mădălin
Cunoscător certificat
Am văzut câteva tutoriale Orange expert și sunt total altceva decât ceea ce face ăla la ProTV ....oricum...pe mine m-a înșelat cu părerea lui...mai observasem că făcea odată comparație între 2 boxe portabile Sony și jbl și zicea de rele către una care anterior spunea că e bomba...și eu aveam acceeasi părere...