anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Am fost sunat de pe acest numar 0374744862

PopescuVasile19
Începător

Am fost sunat de pe acest numar 0374744862 si vreau sa știu de ce. Nu sunt client orange deci nu puteți avea aceasta informatie.  Faceti trafic de date personale, o sa aduc si in atentia altor autoritati aceasta practica de a va vinde intre voi informatii si conturi ale clientilor.

10 Răspunsuri 10

FLo1
#StarMember

@PopescuVasile19: Bun venit în Comunitate. Soluția este simplă: pentru a afla cine te apelează, în majoritatea cazurilor se răspunde la apel. Oricum, de cele mai multe ori, în spatele unui număr de rețea fixă (care în cazurile numerelor de bussiness sunt de centrală), poate să fie orice persoană. De aceea, cel mai indicat este a răspunde apelului, cu atât mai mult cu cât îți dorești să cunoști intențiile apelantului. Poate va reveni și atunci vei afla răspunzând.

Multumesc pentru raspunsul prompt si very smart. Eu nu am scris ca "nu stiu" cine ma suna ci "de ce ma suna" orange.

Pololică
#StarMember

Salut!

Inainte sa ajungi la "alte autoritati" (scuze, dar expresia suna de parca ai face parte dintr-un partid totalitarist si prin "altele" inseamna, de obicei, Serviciile de Informatii si Securitate Nationala, sau, mai traditional, Securitatea), poate ar fi bine sa sa te gandesti daca ai interactionat cu Orange in ultimii ani (poate ai fost client Telekom fix/Romtelecom, baza de date la care Orange Romania are drept de acces).

Legat de numarul de telefon, o simpla cautare ti-ar fi afisat link-ul asta: https://comunitate.orange.ro/t5/altele-orange-voce/am-fost-sunat-de-pe-acest-numar-0374744862-pentru...

"O simpla cautare" de care zici tu m-a trimis aici, deci stiu cine m-a sunat, intrebarea era insa alta.

Ti-am raspuns mai jos: probabil sa-ti faca o oferta. Daca tot vrei sa stii, suna si iti va raspunde cineva. Altfel, nu te poate ajuta nimeni cu un raspuns exact.

PS: speram ca link-ul pus de mine sa-ti ofere raspunsul (o posibila ofertare de servicii), dar se pare ca trebuia sa fiu mai explicit. Mea culpa!

tot legat ceva de acest numar (0374744862) am fost sunata astazi sa auzit un bip scurt pe urma a raspuns un domn care cerea cu titularul contractului i am spus ca nu este disponibil ca este plecat si sa revina intr-o saptamana,mai tarziu am dat mesaj pe chat la un operator am intrebat pentru ce am fost sunata dar doamna care mi a scris a zis ca nu apare ca am raspuns la apel,cand eu defapt am raspuns

 

delfinas
#StarMember

Crezi ca autoritatile nu stiu?

Aici e o comunitate a clientilor Orange, asa ca nu aici trebuie sa te adresezi daca ai nemultumiri de genul asta. Noi nu avem cu sa te ajutam.

Buna, multumesc, banuiesc ca autoritatile stiu de asta, doar cu acordul lor functioneaza...sts in special...iar cu ajutatul...credeam ca vor raspunde aici cei de la orange...

Numarul este al departamentului de ofertare/fidelizare. La Relatii Clienti (departament externalizat), centrala telefonica este programata ca, atunci cand un apel se apropie de sfarsit, sa sune alt client si sa-l puna in asteptare (in cazul in care apelul in curs nu s-a terminat la momentul preluarii de catre client).

Ce au vrut cei de la Orange de la tine? Probabil sa-ti faca o oferta.

Multumesc, asa gandesc si eu, am vrut sa atrag atentia asupra volatilitatii datelor personale... acum...in 2023...orange nu avea de unde sa aiba nr ala de telefon...de ani de zile au mapat nr noastre de telefon, odata cu ele si alte informatii conexe...le au toti incepand cu multinationalele si telemarketuri si pana la ultimul hacker... oricum rusine orange pentru prestare, ca se coboara la asa ceva...cre' ca duc lipsa de clienti...