anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Abonament sau prepay?

Razvan
#StarMember
De ce ați alege un tarif postpay sau prepay?
37 Răspunsuri 37

Vio73
#StarMember
Părerile au fost dintotdeauna împărțite. Abonamentul este bun în diverse combinații ( pachetul Love, Family, etc), iar cartela are multe bonusuri, etc. E o discuție interminabilă! Există mulți clienți care preferă prepay-ul, dar dacă ești un client vechi, cu multe servicii, preferi abonamentele. Avantaje și dezavantaje peste tot!

Jay
Campion certificat
Nu am o problema cu contractele, nu ma consider nicicum prizoniera, astfel ca am preferat din start abonament, este si mai comod. Si, cand semnez pentru o perioada minima, stiu pentru ce... Este adevarat ca sunt mai multe beneficii la cartela, dar, pana la urma cei de la prepay platesc in avans :).. Plus ca, la abonament, au fost mereu preturi mai avantajoase la telefoane.. Ai o perioada minima, dar, primesti un telefon la pret mult mai avantajos decat la prepay..

Vio73
#StarMember
Eu unul, nu mă pot obișnui doar cu prepay-ul. Am avut și cartele, dar mai mult în paralel, cu excepția momentelor de la început, când și cartela și abonamentul erau un lux.

Diana
Cunoscător
Am abonament de cand folosesc telefonul mobil ,de 18 ani ,sunt ,in opinia mea ,mai multe avantaje: 1.Beneficii mari la un cost modic-tot felul de bonusuri ,trafic de date in functie de vechime,minute nelimitate,nu reusesc sa consum mai mult decat am ,n-am costuri suplimentare 2.Internet in roaming-am stat conectata pe date 4 zile non-stop in UK fara costuri suplimentare 3.Comoditate-nu stau cu grija creditului 4.Smartphon la pret redus -un telefon mai ieftin decat pe piata ,exemplu 120ron vs 850 ron 5.Posibilitate de portare la expirarea contractului -sunt ofertele cele mai bune la ''furatul ''clientilor de la un furnizor la altul 6.Existenta serviciului de redirectionare , inexistent la cartela

Vio73
#StarMember
E o chestie și de obișnuință. Unii consideră că e mai comod să fii pe abonament, alții cred că ai mult mai multe avantaje la prepay!

Ascary
Campion certificat
Eu fac multe plati prin SMS,trecere pod,plati umanitare,reîncărcări de cartele de televiziune sau prepay etc astfel încât un PrePay nu m-ar ajuta deloc. Prefer abonamentul in locul cartelei Prepay oricât beneficii ar avea acesta din urmă. Să mai aduc aminte de ofertele la telefoane cu ocazia prelungirii abonamentului? 🙂 Nu e cazul. Știm că abonamentul este câștigător la acest aspect. Prepay este pentru bunici și nepoți :))

Vio73
#StarMember
Nici pentru mine nu e prepay-ul deloc o opțiune bună, cu toate că ofertele sunt din ce în ce mai tentante la prepay.

Miha_Z
#StarMember
La inceput cativa ani am avut Prepay, dar din dorinta de a achizitiona un mobil la reducere am trecut la abonament. Imi place faptul ca nu trebuie sa stau cu grija incarcarii cartelei si ca primesc bonus pentru vechime.

Laura_cio
Senior
Abonament-pentru prețuri mai mici la telefoane

Vio73
#StarMember
Dacă reușești o ofertă cu telefon prin care să-ți acoperi în cea mai mare parte costurile telefonului, mi se pare o afacere excelentă. Sigur, trebuie și abonamentul să aibă un conținut care să-ți satisfacă necesitățile.

Tina
Cunoscător certificat
Din punct de vedere al resurselor și beneficiilor nu cred ca mai este mare diferența între cartela și abonament. Dacă stam și ne gândim, acum toată lumea are minute. “Bătălia” se duce pe taficul de net. Ar părea ca la cartela se oferă mai mult net. Dar dacă reincarci de pe un abonament, primesti bonus 30 de Giga. Cel care primește creditul, are posibilitatea sa transfere și el 50 de Giga către alta cartela. Din punctul meu de vedere este comod sa ai atât abonament cât si cartela. Atâta timp cât se pot plăti/reîncărca online, nu este nici o diferența. In plus, există programe de fidelizare la ambele variate. In familie, avem și cartela și abonament. Chiar recomand acest sistem. Cartela soțului o încerc eu, care am abonament din My Orange. Cu bonusuri pentru amândoi. Cam așa stam la resursele de internet.

Mxx
Junior
Abonament bineinteles!

DanielaH
Moderator
@Mxx: Mulțumim pentru răspuns! Te rugăm să și argumentezi de ce preferi abonamentul versus cartela prepay. Mulțumim!

Tommy
Junior
Probabil pentru cei care nu vor sa-si asume raspunderea unui abonament sau nu au un venit constant care sa acopere abonamentul atunci prepay este solutia, incarci cartela cand poti, fara nici un angajament pe termen de 12-24 luni. In schimb cei care isi asuma un abonament, probabil primesc si un telefon la pret redus o data la 24 de luni, de ce sa incarci cartela luna de luna cand poti sa achiti abonamentul si primesti un telefon gratuit sau la pret redus o data la 2ani. In plus la abonament nu-ti faci griji ca-ti expira cartela, cand stii ca ai de dat telefoane importante, nu-ti poti permite sa stai cu grija valabilitatii de la cartela, la abonament achiti factura zilele urmatoare. In plus poti faci redirectionarea apelurilor catre un alt nr de telefon, conferinte, etc...