anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

1282member

Rașid123
Începător
Bună seara, mă puteți ajuta va rog frumos, ce înseamnă 1282member și cum pot scăpa de costurile suplimentare ce îmi sunt generate în fiecare săptămână? Mulțumesc.
1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator
Salut, Rașid123! Numărul 1282 aparține partenerului NTH Mobile. Pentru dezactivarea serviciilor cu suprataxă poți apela la numărul 0318262751 sau poți trimite un e-mail la support.ro@silverlines.info. Să ne spui dacă ai reușit.
Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Vizualizare soluţie în postul original

6 Răspunsuri 6

mihai_13
Maestru
ai aici solutia https://comunitate.orange.ro/questions/2930937-cost-suplimentar-tb1282-member

DanielaH
Moderator
Salut, Rașid123! Numărul 1282 aparține partenerului NTH Mobile. Pentru dezactivarea serviciilor cu suprataxă poți apela la numărul 0318262751 sau poți trimite un e-mail la support.ro@silverlines.info. Să ne spui dacă ai reușit.
Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

inabettina
Junior
Buna ziua.Am primit un mesaj de la 1282 , cum că am fost abonată la Abonament HQBFitness,tarif:3e +TVA .dacă vreau să renunț sa trimit mesaj la un Nr scurt taxabil 0.05 euro+TVA și PTR informații sa sun la sun la un Nr tel 0318262751.Am sunat la Orange și ei m-au recomandat sa sun la Nr respectiv să mă dezabonez și am cerut să-mi blocheze numerele scurte .Am sunat ,am urmat pașii respectiv după care am primit un mesaj că am fost dezabonata.Intrebarea mea este că într-adevăr m-a dezabonat sau in continuare o sa fiu taxată?

Vio73
#StarMember
Dacă ai primit sms că ai fost dezabonată, atunci așa este.
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

inabettina
Junior
Mulțumesc.Sper sa fie ok

Vio73
#StarMember
Doamne ajută! Cu plăcere!
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.