anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Transfer de la ORC la OR

Haedine
Explorator

Salut,

Situația este următoarea: inițial au fost 2 abonamente la Orange Romania pe aceeași persoană. La un moment dat, unul din abonamente a fost portat la concurență, celălalt a rămas la OR. Anul acesta, în urma unei oferte online de pe site-ul Orange, s-a luat decizia ca să se întoarcă înapoi numărul de la concurență. Problema este că numărul care s-a portat înapoi a fost alocat/atribuit către Orange Romania Communications, nu la Orange Romania, cum mi s-ar fi părut normal, având în vedere că exista deja un abonament pe persoana respectivă.

Chestia e că persoană în cauză este mai în vârstă și e mai greu cu gestionarea abonamentelor, aplicații diferite samd. Mai mult, persoana ar vrea acum să facă un abonament de TV + internet la Orange. Practic, tatăl meu este persoana în cauză și eu mă ocup în principal de diferite probleme pe care le întâlnește și îmi este greu pentru că eu sunt abonat Orange Romania, pe când el nu. Adică, de exemplu, îi spun umblă acolo, acolo și acolo. Ei bine, nu este așa, pentru că unele lucruri diferă.

Deci, cum ar putea să facă transferul de la ORC la OR ?

Și de ce nu s-a făcut alipirea numărului ce s-a portat la același cont de la Orange Romania, adică tot la numărul lui ?!

7 Răspunsuri 7

Vio73
#StarMember

Salutare! 

Din păcate, e mai greu, dacă s-a finalizat procesul de portare, fiind două companii distincte. Adică ar trebui să faci altă portare de la OROC la ORO.

Oricum poți depune o sesizare și vezi ce răspuns primești de aici:

https://www.orange.ro/contact/

Ideea este că sunt practic cam la fel  serviciile și s-ar putea să te complici mai rău, dar poți îincerca.

Noi, în Comunitate suntem în mare parte tot clienți, care te pot ajuta doar cu sfaturi!

Baftă!

Haedine
Explorator

E mai greu de administrat așa, cel puțin pentru mine. Pentru tatăl meu, e imposibil.

Chestia e că nici nu se specifică pe orange.ro faptul că te alocă către OR sau ORC, în funcție de noroc.

Da, e o problemă de care se vaită multe persoane, că au ajuns la OROC fără să vrea sau să știe.

Vreau sa portez un nr din Digi pe abonament Orange. Ofertele cele bune sunt doar pe OROC. Nu inteleg de ce? Sau e ceva diferenta de calitate intre cele 2 OROC SI ORO? Cica pe OROC nu au eSIM si number share. Nu ca m-ar interesa in mod special aceste servicii, dar nu inteleg diferenta. Normal orange nu a cumparat Telekom mobile. De unde telefonie mobila OROC? Si un sfat te rog. Orange SA sau Orange Comunication pentru portare?

Vio73
#StarMember

Salutare!

Recomand Orange Romania S.A, pentru că are mai multe ,,funcții disponibile". Din ceea ce am citit și eu , am observat că la OROC nu ar fi disponibile : 5g, esim, nu poți face plăti din Google play, la parcări, etc.

Sunt doar câteva minusuri, dar în rest, este cam la fel. Vorbim strict de abonamentele de voce mobilă. Au și pe partea de tv și internet fix lipsa unor canale gen Discovery și Eurosport, ping mai mare la internet. Cam astea îmi vin acum în minte. Dacă nu te interesează astea, este în regulă și la OROC, pentru că semnalul și ofertele sunt aceleași .

Baftă!

 

Dar cum e cu reteaua OROC, ca Orange nu a cumparat telekom mobile? De unde retea OROC cu servicii in minus dzca e aceiasi retea?

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut,

Problema e simpla. Reteaua (infrastructura) este aceeasi. Serviciile insa, nu. Fiecare ofera sau nu ofera anumite servicii. Cele doua nu sunt inca “unul si acelasi lucru”.

De exemplu, la ORO ai acces la plati SMS (pentru taxe de pod de exemplu). La OROC nu. La ORO ai 5G pe mult mai multe dispozitive decat la OROC (doar cateva modele, si alea Samsung-uri). Si lista poate continua.

Diferente sunt. Dar da, reteaua (in sensul de infrastructura) e aceeasi. Sunt doua entitati folosind aceeasi retea si oferind servicii mai mult sau mai putin similare, dar cu toate astea, diferite.

Client Orange