anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Reziliere abonament TELEKOM preluat de ORANGE

ZEU69
Junior
Am inteles ca de ceva timp ati luat in portofoliul ORANGE si abonamentele de la TELEKOM cele cu internet si cu modem la priza. Mentionez ca detin si eu un astfel de abonament si dispozitiv si am incercat la ei sa reziliez abonamentul si mi-a fost transmis ca Orange a preluat abonamentele si ca trebuie sa apelez la dumneavoastra . Puteti va rog sa ma lamuriti si pe mine si sa-mi spuneti ce trebuie sa fac sa pot rezilia contractul? Perioada de incetare a contractului este 28 10 2021
Va multumesc
1 Soluţie acceptată‚

Nimcid25
Explorator

Trebuie sa faci o solicitare (cu 30 de zile inainte) prin mail la rezilieri@telekom.ro sau poți completa formularul: https://fix.telekom.ro/reziliere-online/

 

 

Update - mai 2022 (DanielaH - Moderator)

Este nevoie ca titularul contractului să  trimită cu 30 de zile înainte o cerere scrisa + copie CI cu mențiunea: "sunt de acord cu furnizarea acestei copii către Orange Romania Communications S.A.", semnatură și dată aici.

Rezilierea anticipată are loc conform condițiilor contractuale, ceea ce poate presupune plata unei taxe de reziliere.

 

 

 

Vizualizare soluţie în postul original

34 Răspunsuri 34

DanielaH
Moderator
Salut, Octavian florin! Bun venit în Comunitate! Ai răspunsul în comentariul marcat ca soluție aflat la începutul topicului - trebuie să trimiți o cerere scrisa + copie CI la adresa de e-mail rezilieri@orange.com cu 30 de zile înainte.

ROXANA12
Începător
Vreau sa reziliez contractul

Si
Începător

doresc sa reziliez abonamentul tv si internet

Salut, Si! Bun venit în Comunitate!

Urmărește comentariul marcat ca soluție aflat la începutul topicului. Ai acolo toate detaliile.

P.S. am șters noi atașamentul din postarea ta pentru că el conținea date personale și acestea nu trebuie să fie publice aici în Comunitate.

Bradatan07-08
Începător

Doresc sa reziliez contractul de la Romtelecom