anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Site-ul reinoire domenii de la Orange nu mai funcționează

Claudiu_Alex
Junior entuziast

Buna seara. Am observat astăzi ca growth.orange.ro nu mai funcționează. E cumva căzut serverul ?

1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator

Îmi cer scuze pentru întârzierea răspunsului. Colegii ne-au confirmat că, într-adevăr, site-ul growth.orange.ro nu mai este funcțional deoarece nu se mai efectuează reînnoiri de domenii.

Ne poți da, te rog, mai multe detalii despre situația ta? Ai deja un serviciu Beonline achiziționat?

Vizualizare soluţie în postul original

7 Răspunsuri 7

DanielaH
Moderator

Salut, Claudiu!

Vom întreba colegii și revenim cu un răspuns.

DanielaH
Moderator

@Claudiu_Alex, să știi că nu te-am uitat 😊, dar situația este încă în atenția colegilor noștri. Revenim imediat ce primim un răspuns. Mulțumim.

DanielaH
Moderator

Îmi cer scuze pentru întârzierea răspunsului. Colegii ne-au confirmat că, într-adevăr, site-ul growth.orange.ro nu mai este funcțional deoarece nu se mai efectuează reînnoiri de domenii.

Ne poți da, te rog, mai multe detalii despre situația ta? Ai deja un serviciu Beonline achiziționat?

Sarut mana. Va mulțumesc pentru răspuns. Da, avem reseller hosting. Am reușit sa reinoiesc domeniul acum o luna și jumătate , dar atunci mergea șițe-ul. Site-urile existente și domeniile aferente, vor funcționa în continuare ?

Colegii ne-au spus că poate fi vorba despre niște servicii care au fost scoase din oferta comercială și că este nevoie de o verificare punctuală a situației (care implică date personale ale contului). Recomandarea lor este să luați legătura cu consultantul dedicat al firmei dumneavoastră sau să apelați la Serviciul Clienți.

Claudiu_Alex
Junior entuziast

Am înțeles. Va mulțumesc mult pentru răspuns !

Cu respect,

Claudiu

Mulțumesc și eu și vă mai așteptăm în Comunitate.