anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cesiune Oroc persoana cu dizabilități psihice

ioanabus03
Începător

Bună aș dori să știu dacă se poate face o cesiune nr mobil și tv de la OROC pe alt titular menționez ca persoana pe care este contractul e persoana cu dizabilități grave psihice și de ce acte am nevoie ca sa pot cesiona și unde se poate face în Orange shop. Mulțumesc 

6 Răspunsuri 6

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Salutare!

Nu cred că se poate face decât dacă persoana respectivă înțelege ce atribuții îi revin. Oricum, ar trebui să mergeți împreună într-un magazin Orange Romania, unde trebuie făcută această cesiune, cu documentele de identitate.

Eu unul, nu cred că se poate face cesiunea  de către o persoană cu dizabilități psihice, pentru că nu își poate asuma condițiile contractuale. Este parte din contract, nu?

Menționez că contractul este pe persoana cu dizabilități și doresc să cesionez sau să schimb titularul pe însoțitorul acestuia.contractul este în OROC.in urmă cu 2 ani mi s-a comunicat dintr-un magazin ca nu se fac cesiuni în OROC

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Dacă te poți înțelege cu ei și găsiți soluții, poate că aveți o șansă. Oricum, cred că, dacă nu mai interesează pe acea persoană contractul, se poate depune cerere de reziliere, iar doritorul să își facă abonament nou. Asta pentru a evita eventualele neplăceri.

Razvan
#StarMember

Salut! Posibil și ca în acest moment să nu poți face cesiunea din cauză că titularul curent nu poate înțelege ce presupune acest lucru și al doilea lucru este limitarea platformei curente, deși este o singură entitate, ele funcționează tot pe platforme diferite.

Szabolcs
Explorator entuziast

Salut! Ce legi exista și în telecomunicații,adică pot să îmi fac abonament că bolnav psihic cu forma grava dar nu pot sa fac cesiunea pe o persoană sănătoasă.

Pololică
#StarMember

Salutare! 

Cesiunea trebuie semnată de persoana desemnată sa reprezinte persoana cu dizabilități (cel mai probabil însoțitorul). 

În caz ca nu există o astfel de persoană, va trebui un judecător sa desemneze și cel mai bine de vorbit cu un avocat.