la 11-12-2025 08:27 PM - editat ultima oară la 12-12-2025 08:31 AM de DanielaH
Primesc încontinuu mesajul "Migrarea contului tau a fost finalizata cu succes". De acum poti accesa noua platforma utilizand linkul de mai jos. La fel a fost și acum o luna și a ținut câteva zile. De ce primesc încontinuu?
la 12-12-2025 01:33 PM
Nu ne intereseaza de ce am primit emailul, ci ca am primit vreo 15 emailuri si inca mai vin dupa 24h. M-am prins si eu ca e de la OROC-ORO.
In alta ordine de idei, incep sa fiu foarte frustrat de serviciile Orange. Foarte greu ajung la support si nu rezolva nimic dau din umeri si ei.
Mi-ati taiat HBO, apoi ati redus abonamentul, apoi dupa ce am zis ca -25lei/luna la Orange fara HBO hai ca fac separat. Dar ce sa vezi luna viitoare se mareste abonamentul la loc, insa deja am abonament la HBO separat. M-ati prostit. Colegii de la support numai tampenii sau minciuni prestabilite spun. Cica sa reactivez eu HBO din app, dar bannerul nu face nimic. La sectiunea de abonament imi apare un pret, pe factura alt pret. E o varza TOTALA. La un moment dat aveam servicii voce pe factura, dar eu nu am telefonie.
12-12-2025 08:44 PM - editat 12-12-2025 08:49 PM
In seara asta am primit urmatorul mesaj "Migrarea contului tau a fost finalizata cu succes".Este vorba de multa asteptata migrare a grilei OROC la Orange si in final o singura factura?Daca este asa va rog sa-mi spuneti de ce nu vad toate canalele Orange pe televizorul ce a fost conectat la OROC?
la 13-12-2025 02:55 AM
Salutare!
Ce canale nu vezi? Eu m-am uitat la sora mea, care are grila OROC și la mine, dar chiar nu am văzut diferența!
Ai scos și dublurile și mi se pare că sunt cam la fel, tot aceleași canale. Sau poate îmi scapă mie ceva!
la 13-12-2025 12:59 PM
Canalele maghiare le am doar pe Orange iar pe televizorul cu OROC imi spune ca trebuie sa dau restart la tv si ca nu l-am mai folosit de mult timp.Mentionez ca la televizorul ala am un decodor Samsung din perioada Romtelecom
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor