anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Este posibil ca un numar apelat sa nu apara pe desfasurator?

Aida1451
Junior

Buna seara

imi puteti spune, va rog, daca e posibil ca un numar apelat sa nu apara pe desfasurator. Stiu sigur data si ora cand am apelat nr respectiv, am vorbit vreo 15-20 min si cand am verificat pe desfasurator nu apare niciun apel catre nr respectiv ( nu apare nicio convorbire la ora respectiva pe desfasurator, nici la nr apelat dar nici la un alt nr)

9 Răspunsuri 9

Pololică
#StarMember

Salutare! 

Vorbim de cartelă preplatita sau abonament? La cartelă apelurile efectuate apar mai repede decât la abonament.

Totuși, varianta la care mă gândesc ar fi ca numărul respectiv a fost cel care a sunat și ar fi normal sa nu se vadă la tine ca apel taxat. 

Vorbim de abonament si sigur eu am apelat. Am avut apel nepreluat si am sunat inapoi

Ce intreb eu este daca exista posibilitatea sa ceri la Orange ca un anumit nr de telefon pe care il apelezi sa nu apara pe desfasurator

Cel mai simplu, este să pui alături cele două situații cu același moment al zilei: jurnalul apelurilor din telefon, respectiv desfășurătorul regăsit pe contul tău MyOrange. Astfel poți observa sincronizarea între conținutul (lista) din telefon și intervalul orar al apelurilor (și nu numai) întreprinse de tine pe acel număr.

delfinas
#StarMember & April's Problem Solver

De fapt, tu iti doresti sa NU apara acel numar pe lista apelurilor. Nu cred ca Orange poate sterge un numar din lista detaliata.

Lista convorbirilor se actualizeaza cam la 48-72 de ore. Daca e recent apelul, mai asteapta  vreo 2 zile si apoi o sa vezi inregistrarea.

FLo1
#StarMember

Aida, bun venit în Comunitatea Orange. Orice acțiune inițiată de tine care utilizeză servicii de voce/date mobile trebuie să apară în desfășurător. Pot exista excepții, exemplul cel mai la îndemână fiind apelurile pe Whatsapp/Skype/FB etc inițiate prin WiFi (acestea nu vor consuma nici date mobile și nici minute din abonamentul tău). 

Vio73
#StarMember

Salutare!

Probabil că te-a sunat cineva în timpul convorbirii și ai răspuns. Sau s-a realizat o combinație de genul și nu mai apar convorbirile in desfășurător. Am pățit și eu ceva de genul, iar când s-au suprapus, din câte îmi amintesc, nu a mai apărut nici apelul inițial. Nu mai știu sigur, dar parcă așa a fost. Mă gândesc să nu fie ceva asemănător. Pe de altă parte, apelurile inițiate apar la detalii convorbiri la vreo 3 zile, nu imediat. Deci trebuie puțină răbdare!

arsradu
#StarMember

Salut,

Acum cat timp ai apelat? Alte apeluri /sms-uri din aceeasi perioada apar pe desfasurator?

Ideea e ca desfasuratorul are intarzieri la actualizarea informatiilor. Pana la 72h. Pe prepay nu dureaza mai mult de 20 min. La abonament e posibil sa dureze mai mult. 

Client Orange

DanielaH
Moderator

Aida, s-a rezolvat/ clarificat situația? Te-au ajutat răspunsurile primite aici?