anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Factura mărită

Mihaela24
Începător

Bună ziua, de ce deobicei plătesc o factură de 101-102 lei și luna asta una de 135 lei ? Deja că modemul nu merge nici la 20% din ce ar trebui să meargă și pt ce plătesc , asta de ani de zile nu de acum. Am apelat de mai multe ori la serviciul cu clienții dar situația este aceiași. Avem în oraș butic Orange,dar personalul este ca și inexistent , de câte ori le ceri ceva nimic nu este posibil. Mulțumesc anticipat pt răspuns.

2 Răspunsuri 2

arsradu
#StarMember

Salut,

Recomand parcurgerea facturii de luna asta (cea de 135 Lei) si compararea ei cu una dintre cele de 101-102 Lei de lunile trecute. Vezi ce anume e diferit intre ele.

Cat despre problemele de modem, trebuie facuta o sesizare la numarul 300 (din Orange), 0374 300 300 (din orice retea), sau folosind unul dintre celelalte mijloace de comunicare oferite aici.

Daca esti clienta Orange Romania SA (nu fostul Telekom Fix), ai la dispozitie si chat-ul Djingo, cu un click aici. Pentru a intra in legatura cu un consultant in cazul asta, trebuie sa scrii "transfer operator", in timpul programului si ar trebui sa te redirectioneze catre un consultant (uman).

Client Orange

Vio73
#StarMember

Bună, Mihaela24,

Dacă ai net fix 4g cu router, trebuie să știi că îl poți muta cât mai sus, chiar în pod sau afară, pe o terasă, ceva. Dacă nu, cât mai lângă fereastră ! La tehnologia aceasta contează și un cm. De asemenea, cei din oraș nu prea au cu ce să te ajute. Facturile au fost majorate în trecut, iar tu ai primit notificare pe ultima factură înaintea celei majorate, iar dacă nu ai parcus-o și nu ai sesizat nimic, ei au considerat că ești de acord cu ea.

Ca să fii sigură că ajunge unde trebuie sesizarea ta, trebuie să-i contactezi din secțiunea Contact.

Dacă ești client Orange Romania, poți să le scrii de aici, mai jos în pagină, unde scrie ,,Trimite-ne un mesaj":

https://www.orange.ro/contact/

Dacă ești client Orange Romania Commnications, de aici:

https://orangeromaniacommunications.custhelp.com/app/ask

Vei primi automat și număr de înregistrare!

Baftă!