anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Tentativa fraudare adresa mail Yahoo?!..

Jay
Campion certificat
Salut!.. Tocmai am primit acest mail de tentativă conectare și, pare sa fie de la Yahoo.. Este și un cod de finalizare conectare pentru cazul în care vreau să finalizez conectarea.. Evident că nu-l voi folosi, pentru că eu nu încerc să mă conectez din Vietnam..
Voi ce parere aveți? Ce pași ar trebui să fac, în afara de recomandarea de a verifica dispozitivele conectate la mail-ul meu?
Parola am schimbat-o acum câteva luni, după mulți ani.. și, nici eu n-o știu pe dinafară, încă.. Parolele mele de obicei sunt mai complicate :D..
Când am văzut Vietnam, mi-am amintit de întrebarea legată de cardul Orange Money, care fusese folosit, parcă, tot în tara asta..
20 Răspunsuri 20

Vio73
#StarMember
Și eu le șterg pe cele care nu mi se par în regulă! Folosesc Yahoo și gmail, pentru că le am date în multe locuri, inclusiv pentru My Orange!

FaraUnID
Campion certificat
Pentru un plus de siguranta adaugati autentificarea in 2 etape sau two-step verification. In acest fel va fi destul de compicat pentru o persoana rau intentionata sa va acceseze contul, pentru ca la fiecare autentificare sistemul va trimite un SMS de confirmare pe numarul vostru de telefon.

mihai_13
Maestru
aceiasi problema .. bine inteles ca nu am dat curs si nici nu-mi fac probleme am in parola 21 de caractere 🙂

Jay
Campion certificat
Parola mea, de fapt parolele mele, în general, au câteva zeci de caractere :)))). Asa am pierdut o adresa de mail acum mulți ani.. n-am mai știut care a rămas varianta finala ☺.. În mare știu parolele, dar, pentru ca sunt atâtea conturi și nu am aceeași parola peste tot, pana la urma, mi le-am notat și, în caz de necesitate, apelez la lista... Parola de la mail-ul asta, inca n-o stiu pe dinafara, pentru ca am schimbat-o recent și îl am pe telefon și pe laptop, deci nu a fost nevoie s-o scriu de prea multe ori..

Miha_Z
#StarMember
In urma acestor dezbateri m-am hotarat si eu sa-mi schimb parolele si sa le fac mai complicate. Daca tot se poarta moda cu tentativele de fraudare, e mai bine sa fim prevazatori si sa ne luam toate masurile de precautie.

Vio73
#StarMember
Eu le schimb periodic parolele!